27 november, 2006

Rasism på Lunarstorm

Efter alla trakasserier från homofober på sajten Lunarstorm skickade jag i går ett långt mejl till sajtens personal där jag klagade på säkerhetsavdelningen. I dag fick jag svar från dem där de beklagade och bland annat skrev att de ska göra om sin säkerhetsavdelning inom kort. Det kommer alltså att bli lättare att göra anmälningar och att blockera folk på Lunarstorm, så håll ut.

När jag ringde Lunarstorms säkerhetsavdelning i går sa de att användare raderas direkt om de har begått lagbrott. Varför har då alla homofober jag anmält genom åren bara fått varningar? Jag var tvungen att tala om för Lunarstorm att hets mot folkgrupp är ett lagbrott och att de är tvungna att radera användarna direkt. Det är konstigt att man ska behöva tala om det för ett socialt nätverk som säger sig ta mobbning och rasism på största allvar.

Ska det verkligen behöva gå så långt som mordhot för att få någon avstängd? Det konstiga är att de flesta som har trakasserat mig den senaste tiden har haft texter på sina profiler där det stått att de hatar rasister. Om de nu hatar rasister, varför behandlar de mig kränkande? Homofobi kanske inte officiellt räknas som rasism, men jag tycker inte att det är någon större skillnad.

Jag älskar ALLA människor som är snälla, oavsett kön, läggning, religion eller etnicitet, och jag tänker ALDRIG dra en folkgrupp över en kam. Det är svårt att förstå hur folk kan trakassera mig när jag aldrig har yttrat ett rasistiskt ord om någon. Jag önskar att alla kunde visa mig samma respekt som jag visar dem.

26 november, 2006

Fjortishomofober på Lunarstorm

Här nedanför kan ni se gästboksinlägg från några av alla fjortishomofober på sajten Lunarstorm. De kom efter mitt förra blogginlägg om homofobi. Det hjälper inte att blockera dem för de skaffar nya konton eller skriver från sina vänners. Därför väljer jag att hänga ut dem här i stället.

Idag 16:53
rawkill P15 från Uddevalla i Västra Götalands län

Seriöst asså . jävla bögar. .fy fan asså . .hur orkar dom lägga tid på det egentligen XD hahah :;D cp ögar , dom kan lika gärna dö :D

Idag 00:49 (#73163 - obesvarat)
galna_blatten89 P16 från Uddevalla i Västra Götalands län

ooo fifan sluta skräm mig snälla jag kommer få mer mardrömmar bara för det är du verkligen säker på vad du säger jag sa bara sanningen att man inte skämmer ut sig via att visa sig som en manskvinna!

Idag 00:44 (#73162 - obesvarat)
galna_blatten89 P16 från Uddevalla i Västra Götalands län

hahahah vill du veta om jag såg dig skulle sagt det som jag ville spottat dig i ansiktet för man skämmer inte ut sig som du gör är man lagt åt en viss lägging kan man lika gärna knipa igen käften om det o en sak till vill du springa till en polis som en fjolla tycker bara det är patetisk hahahaha o en sak till försök inte va för bögig visa lite av din manliga sida om du har något kvar av det o plus sov äckligt ;)

Idag 00:33 (#73154)
galna_blatten89 P16 från Uddevalla i Västra Götalands län

fifan vad fan är det för jävla patetisk bög namn fan lägg ner detta skitet o sluta skäm ut det är bara skrattretande jag undrar verkligen om du blev våldtaken av nån pedo lr något att du blev homoboy? hahahaha fan sluta med det skitet o snälla du bytt ditt namn!

Idag 02:12
Roddan_Nr1 P16 från Uddevalla i Västra Götalands län

haha du är ju för fan bög! ursäkta om jag frågar men blev du tappad när du var mindre eller fick du en kuk uppstoppad i röven när du va mindre? bögjääävel!

Idag 02:01
Roddan_Nr1 P16 från Uddevalla i Västra Götalands län

jvla kukhuvve! bögjäbvel! kolla bara din bild!!! knulla din mamma ..lr ja menar knu,lla din papa i röven bögjävel! du e jju dum i huvvet...

Idag 19:21 (#73128)
Roddan_Nr1 P16 från Uddevalla i Västra Götalands län

istället för lastbilar och bilar fick du barbiedockor av "mamma"? e du mamas lilla pojke?*-)

Idag 19:20 (#73127 - obesvarat)
Roddan_Nr1 P16 från Uddevalla i Västra Götalands län

bög eller? asså du fick du en traktor i huvvet när du va liten eller blev du tappad?*-) förstår inte förklara din sexuella läggning...

Idag 02:02
Flashnets P15 från Uddevalla i Västra Götalands län

Seriöst skaffa en spegel, du ser förjävlig ut! bög

Idag 19:03 (#73112)
Flashnets P15 från Uddevalla i Västra Götalands län

Äckel

Idag 19:02 (#73111)
Flashnets P15 från Uddevalla i Västra Götalands län

bläääää

Idag 17:30 (#73102)
uthzor P15 från Uddevalla i Västra Götalands län

hahaha lool vafan ere me dig sök hjälp inte normalt att vara bög!

Idag 17:28 (#73099)
uthzor P15 från Uddevalla i Västra Götalands län

du e fan knäpp

Idag 17:24 (#73098)
uthzor P15 från Uddevalla i Västra Götalands län

hahaahaha bög

25 november, 2006

Bögar och flator, ta ingen skit!

För några dagar sedan fick jag ett mejl från en kille som utgav sig för att vara lärare på en gymnasieskola. Han skrev att han hade kommit in på min hemsida av ett misstag och att jag borde skämmas över den, för hela hans klass hade sett mina bilder och musikvideor på en projektorskärm. Killen ville att jag ska sluta med det jag sysslar med, eller göra så att bara vissa kan komma in på hemsidan. Han avslutade mejlet med: "Skulle du vilja att dina barn fick se det här? Eller nej, jag kom på att du måste adoptera, så det kanske inte är alltför lätt att få ett barn."

Jag såg på adressen vilken skola mejlet kom från, så jag kontaktade skolan och fick lite senare ett telefonsamtal från rektorn. Hon berättade att det inte var en lärare som hade skickat mejlet utan en elev. Rektorn hade skällt ut eleven och bad mig om ursäkt å hans vägnar. Dagen därpå fick jag en ursäkt av killen själv. Han skrev att han hade fallit för grupptrycket och inte alls var homofob, för några av hans vänner är homosexuella. Han sa också att det var menat som ett skämt från hans och hans vänners sida.

Jag svarade att han har underlig humor och att jag tvivlar på att han har homosexuella vänner med tanke på det han skrivit. Det komiska i det hela är att min hemsida tydligt avslöjar att jag är homosexuell. Om man nu tycker att det är så äckligt, varför går man då in på resten av sidan? Vissa säger att man bara ska strunta i elaka kommentarer. Så fungerar inte jag. Jag kommer aldrig acceptera att bli kränkt eller diskriminerad. Det borde ingen annan heller göra.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Jag kräver samma rättigheter som heterosexuella och jag tänker inte anpassa mig efter folks fördomar. Målet med min musik och allt jag gör – som ibland kan uppfattas som provocerande – är att förbättra samhället och visa att vi homo-, bi- och transpersoner ska kunna leva precis som alla andra. Självklart är jag beredd på kritik, men det finns gränser. Folk behöver självklart inte gilla det jag gör, men de har ingen rätt att hota och kränka mig.

Det skrämmande är att det händer dagligen. Varje dag gråter någon sig tills sömns på grund av hat, hot och mobbning för sin läggning. Jag hoppas att skolan blir bättre på att hantera problem som rasism och homofobi. Ser man på sexualundervisningen är den fortfarande bara inriktad på heterosexualitet. Det är ytterst få skolor som tar upp homosexualitet vilket självklart leder till att rädslan för det ökar.

Om du blir diskriminerad för din läggning eller av någon annan anledning, håll inte tyst. Då blir det aldrig bättre. Prata med någon om det och framför allt: Ta ingen skit!

17 november, 2006

"It came from outer space"

Det är så skönt att vara hemma och inte göra något särskilt. Jag mår bra av att vila och titta på mina såpoperor och filmer. Jag beställde nyligen från Discshop, så nu har jag ännu mer att titta på. Jag beställde bland annat säsong fem av "Dallas", femtiotalsskräckisen "It Came From Outer Space", Titanicfilmen "No Greater Love", säsong ett av "Melrose Place" och slutligen DVD-boxar med de fantastiska He-Man och She-Ra.

Sue Ellen i "Dallas": "Which slut are you going to stay with tonight, J.R.?"
J.R. Ewing: "Whoever it is has got to be more interesting than the slut I'm looking at right now."

Förresten, inslaget med mig om mobbning kommer att sändas nu på måndag på Aftonbladets TV7. Det kommer att visas flera gånger under dagen. Dessutom kommer klippet att läggas upp på deras hemsida, men exakta tider vet jag inte ännu. Men ni kan alltid hålla utkik på Aftonbladets hemsida.

Jag hoppas att ni alla mår bra. Kom ihåg att det snart är jul. Försök att bry er om varandra och se till att era nära och kära mår bra. Jag vill tacka alla mina underbara vänner som gör livet värt att leva. En stor kram till er alla!

She-Ra: Princess Of Power

Minns ni He-Man och She-Ra? När jag var barn var "He-Man And The Masters Of The Universe" jättepopulärt. Nästan alla killar i min ålder ville vara honom och det var ofta man lekte He-Man på rasterna, samlade på actionfigurer och serietidningar om TV-serien. Jag, som alltid ville vara tjej, föredrog att vara He-Mans tvillingsyster She-Ra.

Hon fick 1985 en egen spinoffserie "She-Ra: Princess Of Power" som jag och syrran brukade se om och om igen som barn. Visserligen såg vi den några år senare än premiären, eftersom jag är född 1984 och Diana 1988, men vi fick låna VHS-band av en kusin. Vi tyckte att det var magiskt.

Nu kan jag äntligen njuta av denna underbara TV-serie igen, fast på DVD. Ljuva åttiotal! Beställ den du med. Ni kommer inte att bli besvikna. Bäst är She-Ras snygga kläder och den synthiga musiken.

09 november, 2006

Tillbaka i tiden

En underlig sak hände mig i dag. Eller så himla underlig var den kanske inte, men det var något man inte gör varje dag. Jag blev intervjuad av Aftonbladets TV-kanal TV7 hemma i min lägenhet. De håller på med en serie om mobbning och om hur man tar sig vidare. Jag hade en riktigt trevlig dag tillsammans med Anna och kamerakvinnan Ida.

Mot slutet av intervjun frågade de om jag ville följa med tillbaka till min gamla skola. Jag tvekade först men tackade till slut ja. Det var en bra upplevelse att få återbesöka Hedängskolan och på något vis bearbeta helvetet jag genomgick där från låg- till högstadiet. Jag tog en hel del bilder och programmet sänds på TV7 nästa måndag, om allt går enligt planerna. Man kommer även kunna se det på deras hemsida.

Jag är väldigt glad att jag tackade ja till intervjun. Jag hoppas att den kan hjälpa andra.

La Camilla och Titanicfeber

I dag hände något underbart! Jag fick min idol La Camillas outgivna album "Temper" på posten av en vän. Den innehåller riktigt sköna låtar, speciellt "I'm Not In The Mood For Lovers", "J B Baby", "Queen Bitch Day" och "U.S. People". Albumet släpptes endast som limiterad promoutgåva, så ni kan tänka er att jag är glad.

Förresten, har ni tänkt på att folk verkar tycka att man är konstig när man säger att man inte är förtjust i att festa? Är det verkligen det roligaste sättet att umgås? Alltså, visst kan jag också gå ut ibland, men jag föredrar att umgås med folk hemma hos vänner eller på någon lugn bar. Att gå på en trång, svettig klubb lockar i alla fall inte.

För någon dag sedan vann jag boken "Vi Fann Titanic" på Tradera för en hundring. Det var ett riktigt fynd med tanke på att den har utgått. Ni som känner mig vet hur fascinerad jag är av Titanic och just den boken brukade jag alltid låna på biblioteket när jag var liten. Jag kunde sitta i timmar och titta på bilderna och föreställa mig hur det var att vara ombord fartyget.

Jag läste nyligen ut Diane Hohs trilogi "Titanic - The Long Night" som jag fick när jag gick på högstadiet och nu håller jag på med Walter Lords "Titanics Undergång - En Natt Att Minnas". Sedan har jag ju haft datorspelet "Titanic: Adventure Out Of Time" i flera år. Där kan man gå omkring på Titanic, som återskapats i 3D, och lösa mysterier. Jag kommer aldrig att tröttna på Titanic och jag hoppas att det kommer ännu fler filmer, böcker och spel om fartyget.

06 november, 2006

När blev det vinter?

Oj, när blev det vinter? Det går verkligen undan, men samtidigt är det lite mysigt med mörka kvällar. Vad händer hos mig? Jo, jag vilar så gott det går. Jag har ju känt mig stressad en längre tid så det är dags att andas ut i lugn och ro. Det är tur att mamma och Diana är hemma så mycket, det är väldigt rogivande. Dessutom tittar ju mormor förbi dagligen.

Vissa har svårt att förstå att jag inte bor ensam. Jag har alltid haft väldigt bra kontakt med min mamma och min syster, de är som mina bästa vänner. Vi ser på film tillsammans, shoppar tillsammans och umgås så mycket som möjligt. Jag trivs väldigt bra att bo tillsammans med dem. Till skillnad från vad somliga tror så har jag plats för ett privatliv ändå. Det är inte alla som har turen att ha ett sådant stöd från sin familj som jag.

Sedan har ju mina stora idoler Kim Wilde och Sandra släppt nya album. Kim Wilde var med på "Nyhetsmorgon" för några dagar sedan och sjöng sina nya singlar "You Came (2006)" och "Perfect Girl". De är bra även om jag föredrar hennes åttiotalsversion av "You Came". Jag satt som klistrad framför TV:n med tindrande ögon. Nu väntar jag på Kylie Minogues nya album som sägs komma inom kort. Hoppas att hon snart är tillbaka på topp!

Förra veckan var min fjollkompis Henri på besök och sov över två nätter. Vi har alltid lika roligt tillsammans. Vi såg en massa komedi, till exempel "Yrrol", "Reuter & Skoog", "Varan-TV", "Hey Baberiba", "Solstollarna" och slutligen "Boat Trip" med härliga Victoria Silvstedt. Vi har nu ännu fler insiderskämt och repliker att köra med.

Ha en bra kväll!

01 november, 2006

Topplistan - Oktober 2006

1. La Camilla - Everytime You Lie
2. DJ Bobo & Sandra - Secrets Of Love
3. Pay TV - I Want More Stuff
4. Army Of Lovers - Sebastien
5. Kim Wilde - You Came (2006)
6. Sandra - Everlasting Love (PWL 12" Remix)
7. La Camilla - I'm Not In The Mood For Lovers (Single Edit)
8. Pay TV - Top Model
9. Army Of Lovers - La Storia Di O
10. Steve Blame Feat. La Camilla - Give Me Your Love (Je T'aime)
11. Sabrina - Hot Girl (New Version)
12. Emmy Rossum & Gerard Butler - The Mirror (Angel Of Music)
13. Army Of Lovers - The Grand Fatigue
14. Bobby Summer - Jabba Jabba
15. Linda Sundblad - Oh Father (Ali Payami Club Version)
16. Alphaville - Sounds Like A Melody
17. Andreas Lundstedt - Dollar Queen
18. Kim Wilde & Nena - You Keep Me Hangin' On (2006)
19. Cosmo4 - Adios Amigos (SoundFactory Club Mix)
20. Emmy Rossum & Gerard Butler - The Phantom Of The Opera
21. La Camilla - Everytime You Lie (Killer Version)
22. Emmy Rossum & Patrick Wilson - Think Of Me
23. Lili & Susie - Evelyn (Liberation Mix)
24. United DJ's Vs. Pandora - Trust Me
25. Scarlet Fantastic - No Memory
26. Diana Ross - Not Over You Yet (Metro Radio Edit)
27. Anna Book - Casanova
28. Fillers - 3 AM
29. La Toya Jackson - He's My Brother
30. Dead Or Alive - You Spin Me Round (Like A Record) (Rip It Up Version)
31. Ville Niskanen - Hit Me Like That
32. Michaela De La Cour - S.O.S.
33. Holly Dolly - Dolly Song (Ieva's Polka)
34. Dead Or Alive - I Want To Be A Toy
35. Jonas Hedqvist - Once In A Lifetime (Superstar) (Barcelona Beach Party Radio Edit)

Denna lista har framställts av de låtar jag har lyssnat mest på under föregående månad, både på min dator och min iPod. En ständigt uppdaterad lista över mina absoluta favoritlåtar hittar ni här

Följ mig på Facebook, Twitter, Instagram och YouTube för ännu fler inlägg ur mitt liv. Du hittar även mer information om mig på DennisAlexis.com.