03 juli, 2007

Intalar mig själv

Var inte ledsen, Dennis. Varför ha ett förhållande med någon som flyr varje gång du mår dåligt? Det här var ett test som visade att han inte kan hantera krissituationer. Vill du verkligen vara ihop med någon som sårar och sviker dig? Någon som ändrar åsikt hela tiden och som flyr så fort det blir jobbigt? Du ska inte behöva vara rädd för att förlora honom varje gång du är deppig. Du har all rätt att vara ledsen ibland och om en kille drar sig undan på grund av det så är han inte rätt för dig.

Försök nu att ägna dig åt sådant som gör dig glad. Lägg energi på dina vänner, din familj och din karriär. Ta långa promenader, se på film, skriv, teckna, läs, sjung och lyssna på musik. Var kreativ! Tänk inte på kärlek på ett tag utan tänk bara på dig själv. Jobba på ditt självförtroende så att du till slut blir stark nog att våga dig in i ett förhållande. Du förtjänar endast det bästa och den rätte finns där ute. Han behöver bara lite tid att hitta dig.

Du kommer inte att dö, Dennis. Det känns jobbigt just nu men det kommer att gå över. För varje dag som går blir det lättare och det är okej att vara rädd. Kämpa på och ta inte skit från någon! Kärlek ska inte göra ont, då är det inte äkta.

Andra bloggar om: , , , , , , , .

Bimbo Boy
http://www.bimboboy.com