29 april, 2010

Kylie Minogues parfym Pink Sparkle

I juli kommer ni att kunna köpa sångerskan Kylie Minogues nya parfym "Pink Sparkle". Bara namnet lockar mig, dessutom så innehåller den rosa champagne! Jag är besatt av det mesta som har med denna underbara popstjärna att göra så självklart kommer jag att köpa den! Jag föredrar ju faktiskt "tjejparfym".



Kylie berättar om sin nya parfym.

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

Hem ljuva hem

Nu är jag hemma igen! Jag har haft en trevlig minisemester hos Henri i Stockholm. Det är alltid lika kul att träffa honom och hans vänner. Vi har bland annat suttit i publiken till inspelningen av "Petra Mede Show" där bland annat Arja Saijonmaa var gäst. Den underbara Andreas Lundstedt var som vanligt också där.

Jag hann även med att shoppa lite kläder samt Linda Sundblads nya album "Manifest" som jag lyssnar på just i detta ögonblick. Jag får inte nog av popsingeln "2 All My Girls". Jag vill tacka alla som förgyllde min vistelse i Stockholm!

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

27 april, 2010

På tåget mot Stockholm

Nu sitter jag på tåget och bloggar. Jag är på väg till Stockholm på en minisemester. Jag ska sova över hos min goda vän Henri. Det har dock varit en stressig morgon. Jag missade mitt första tåg på grund av Tåg i Bergslagen vars ersättningsbuss inte kom i tid. Men nu sitter jag äntligen på tåget och lyssnar på glad åttiotalsdisco.

Ha en jättefin dag!

26 april, 2010

Låt Arne och Gunnel bo ihop!

Jag har följt artiklarna om nittiofyraåriga Arne och åttiosexåriga Gunnel, ett äldre par som har nekats av Eskilstuna kommun att bo tillsammans. Jag såg nyss att Aftonbladet har fått in 18 000 namnunderskrifter till stöd för paret och det gör mig riktigt varm inombords. Det finns hopp för mänskligheten, trots allt!

Jag skrev självklart under namninsamlingen och hoppas att de som har försökt motarbeta detta verkligen skäms. Hur har de kunnat sova om nätterna? Det ska vara en självklarhet att få bo tillsammans med den man älskar, oavsett hur gammal man är!

Vill ni bli behandlade på samma sätt när ni blir gamla?

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

25 april, 2010

Nostalgi - Klassiska peka-och-klicka-spel

Finns det någon mer där ute som gillar klassiska äventyrsspel från åttio- och nittiotalet, så kallade peka-och-klicka-spel? Det vore kul att komma i kontakt med andra spelnördar.

Jag kan inte låta bli att känna nostalgi vare gång jag spelar klassiker som "Broken Sword", "Monkey Island", "Full Throttle", "Indiana Jones And The Fate Of Atlantis" och "Titanic: Adventure Out Of Time".







Följ mig på Facebook, Twitter, Instagram och YouTube för ännu fler inlägg ur mitt liv. Du hittar även mer information om mig på DennisAlexis.com.

24 april, 2010

Shoppat kläder

I dag har jag varit och shoppat lite kläder. Jag köpte ett par jeans, två T-shirts och en parfymflaska. Vad tycker ni?



Bimbo Boy
www.bimboboy.com

23 april, 2010

Elin Lantos nya album Love Made Me Do It

I maj släpper popsångerskan Elin Lanto äntligen sitt efterlängtade album "Love Made Me Do It", något jag verkligen ser fram emot! Världen behöver mer Kylie Minogue-doftande popmusik.

Skivan innehåller bland annat hitsingeln "Love Made Me Stupid" samt "Doctor Doctor" från Melodifestivalen. Med på albumet finns också den sköna electropopballaden "My Favourite Pair Of Jeans", känd från Nellyreklamen på TV.

Om du tycker att låtlistan ser lite tunn ut så kan du glädjas åt att den digitala utgåvan av albumet innehåller de fanstastiska singlarna "Discotheque" och "Speak 'N Spell" som bonusspår.

Låtlistan till "Love Made Me Do It":

1. Hater
2. Funeral
3. Tickles
4. Doctor Doctor
5. Alien
6. Love Made Me Stupid
7. Toy Boy
8. Give It All Up
9. Good Stuff
10. My Favourite Pair Of Jeans
11. Singing Goodbye

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

Homosexuell karaktär i serietidningen Acke

Som barn älskade jag att läsa serietidningen "Acke" eller "Archie" som den heter på engelska. Min favorit var förstås den bortskämda och stundtals bitchiga Veronica Klöver, men jag tyckte även om helylletjejen Betty Svensson.

I dag blev jag tipsad om en artikel som avslöjar att Archie Comics inom kort kommer att introducera sin första homosexuella karaktär, snyggingen Kevin Keller. Som homosexuell tycker jag att det verkligen är på tiden!

Förhoppningsvis kan detta leda till att fler barn och ungdomar – som är den största målgruppen – får en mer öppen inställning till homosexualitet. Här nedanför kan ni se en bild på den nya karaktären som introduceras i Veronicas spinoffserie den 1 september:



Foto: Archie Comics

22 april, 2010

Superdupertrött!

Jag ska alldeles strax lägga mig och det ska bli så skönt! Jag vaknade tidigt i morse så nu är jag otroligt trött. I morgon ska jag till sjukhuset så då måste jag upp tidigt igen. Det är visserligen skönt att komma upp i tid, men jag blir så trött på eftermiddagarna, även om jag har sovit mina åtta timmar.

Trots tröttheten så har jag haft en riktigt bra dag. Jag har städat och skrivit lite på min bok. Sedan så var Angie hit på besök vilket var kul! Jag hjälpte henne att ladda upp ett roligt videoklipp med hennes pojkvän på YouTube, ni kan se det här nedan.

God natt och sov gott, kära vänner!



Ja, bilden är sned, men Angie har inte lärt sig använda sin mobil. Härligt skratt har hon i alla fall!

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

21 april, 2010

Vem fan bryr sig om kändisars privatliv?

Jag är så otroligt trött på allt snack om prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms kärleksbekymmer. Detsamma gäller Tiger Woods otrohetsskandal. Jag känner inte dessa personer så därför kan jag inte heller säga vad som har hänt eller inte. Och helt ärligt så bryr jag mig inte heller.

Jag kommer aldrig att förstå hur folk orkar engagera sig så mycket i kändisars privatliv, speciellt med tanke på källorna. Bara idioter tror på allt som kvällspressen skriver. Och även om skvallret är sant så förstår jag inte varför det är så intressant för utomstående. Skadeglädje kanske?

Sedan har vi alla dessa patetiska "älskarinnor" som talar ut om otroheten i media. Det äcklar mig verkligen! Hur mediakåt får man bli? Varför får dessa personer så mycket uppmärksamhet? Det har ju inte direkt gjort något positivt. Jag skulle snarare skämmas om jag var dem.

Jag vet inte vad som är värst, älskarinnorna eller de som faktiskt tror på allt de säger. Jag säger inte att dessa kändispar inte har några problem. Jag säger bara att man aldrig kan veta till hundra procent vad som har hänt, om man inte själv har varit där.

Min fråga till alla som tror på detta skvaller är: Vem fan bryr sig? Det är dags att skaffa sig ett liv!

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

20 april, 2010

Kylie Minogue - Nya singeln All The Lovers

Hurra! I dag bjöd min stora idol Kylie Minogue på ett smakprov från sin kommande singel "All The Lovers" på YouTube. Det låter väldigt lovande och jag är redan kär i det elektroniska soundet! Singeln släpps den 28 juni, bara tre dagar efter min födelsedag. Snacka om perfekt födelsedagspresent!

Bara en vecka senare, den 5 juli, släpps Kylies elfte studioalbum "Aphrodite", som sägs bestå av ännu mer skön dancepop. Vad tycker du om smakprovet från nya singeln?



Bimbo Boy
www.bimboboy.com

19 april, 2010

Galna citat från i dag

Angie: "Jag ska på promenad med Dennis, min tjejkompis i en manskropp."

Bimbo Boy: "Jag körde nästan över en tant med kundvagnen när jag var på Konsum. Fast hon förtjänade det, hon såg så sur ut."

Vid närmare eftertanke så skulle jag nog också se sur ut om någon försökte köra över mig med en kundvagn.

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

Mormor kan skicka SMS

I veckan har jag lyckats lära min underbara mormor att skicka SMS, och hon verkar tycka att det är riktigt roligt! Jag blir lika glad varje gång det plingar till i mobilen och jag ser att det är hon som har skrivit. Jag är riktigt stolt över henne!

Det är häftigt att hon inte är rädd för att prova nya saker. Jag har helt klart världens bästa mormor!

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

18 april, 2010

Håller världen på att bli galen?

Jag brukar tycka att det är intressant att se på nyheterna men den senaste tiden har jag inte orkat. Det är så mycket elände, allt från vulkanutbrott och mord till pedofilpräster och slavarbete. Håller världen på att bli galen, eller har den alltid varit det? Man orkar knappt surfa in på kvällspressens hemsidor längre.

Det är självklart viktigt att det rapporteras om dessa saker i media, det är bara det att jag personligt har svårt för att ta in alla tråkigheter. Det brukar dock gå i perioder för mig så snart orkar jag nog se på nyheterna igen. Men tills dess stannar jag i min egen rosa bubbla, där allt är underbart!

Observera att detta INTE är samma sak som att blunda för problemen! Det handlar helt enkelt om att tänka på sin egen hälsa.

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

17 april, 2010

Mel & Kim - Historien om popsystrarna Appleby

Minns ni den brittiska popduon Mel & Kim? De hade stort framgång under 80-talet med de Stock Aitken Waterman-producerade singlarna "Respectable", "That's The Way It Is", "F.L.M." och "Showing Out (Get Fresh At The Weekend)". Lyckan varade dock inte länge.

1990 avled Mel tragiskt i cancer och chockade fans världen över. Jag har nu skapat en hemsida dedikerad till systrarna Appelby där ni kan hitta en massa intressant information om denna underbara duo. Jag hoppas att ni gillar den!

Långpromenad och skivstädning

Jag kom precis hem från en långpromenad. Det var riktigt skönt. Det är så härligt att promenera när man kan lyssna på musik samtidigt! Det finns inget som gör mig mer motiverad än att ha plastig discomusik i öronen. Vad skulle jag göra utan min kära iPod?

Nu ska jag kasta mig i duschen och sedan tänker jag fortsätta evighetsprojektet med att sortera min skivsamling. Det börjar faktiskt bli färdigt nu. Vad har du för dig i dag?

Puss och kram!

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

15 april, 2010

Oops!

Förlåt, kära läsare! Jag vet att jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen den senaste veckan, men jag har känt mig stressad och inte orkat vara så aktiv på nätet. Jag hoppas att ni inte har tröttnat på mig! Ibland är det skönt att bara ta det lugnt. Det har blivit mycket balkongsittande för min del.

I dag fick jag förresten melodin till en ny låt som jag ska spela in, och nu sitter jag och skissar på en text till den. Det är alltid lika spännande att påbörja ett nytt projekt! För tillfället känns låten väldigt Bananarama à la 1987, och det är ett stort plus för mig! Jag hoppas att ni också kommer att gilla den.

Puss och kram!

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

14 april, 2010

Cristal Snow - Killing Me

Minns ni den finska artisten Cristal Snow som jag tidigare har bloggat om? Han har precis släppt videon till sin nya singel "Killing Me", som ni kan se här nedanför.

Jag älskar Christals debutalbum "The Prophecy" från 2008 och hoppas att nya albumet kommer att innehålla lika bra electropop. Gillar ni det ni hör så finns Cristals musik att köpa på iTunes.

13 april, 2010

Scissor Sisters - Invisible Light

Jag har aldrig varit något fan av Scissor Sisters, men jag måste säga att "Invisible Light" från gruppens kommande album "Night Work" är helt underbar! Det är en skön clublåt med åttiotalsinspirerat sound. Det låter väldigt italodisco, vilket jag älskar, och påminner stundtals of Modern Talking.

Gruppens tredje album släpps den 28 juni och sägs innehålla ett samarbete med popgudinnan Kylie Minogue. Jag hoppas verkligen att resten av låtarna på nya albumet har samma stil som denna, för då har Scissor Sisters fått ett nytt fan!

11 april, 2010

Dagen blev ännu bättre

Jag trodde inte att dagen kunde bli ännu bättre, men det blev den. Min underbara vän Angie ringde och frågade om hon fick hälsa på en stund, och självklart så fick hon det! Vi satt en lång stund på min balkong, eller "ballen" som vi kallar den, och pratade om gamla tider. Sedan såg vi skräckfilmen "The Ruins" på DVD.

Jag har förresten lagt upp lite nya bilder i min fotoblogg, bland annat från i påskas. Jag har även förnyat min prenumeration på ett år så att ni återigen kan se mina äldre bilder. Nu borde jag verkligen gå och länga mig. Sov gott, kära vänner!



Angie dricker kaffe på min balkong ur en mugg med texten "Världens bästa kille" på. Väldigt passande.

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

Det här är livet!

Jag känner mig väldigt glad i dag! Det är jättefint väder i Sandviken, solen skiner för fullt. Just nu sitter jag och bloggar på balkongen samtidigt som jag lyssnar på glad Stock Aitken Waterman-producerad 80-talspop. Kan det bli bättre? Jag ska nog ta en glass snart. Det här är livet!

Har du också fint väder i dag? Skriv gärna och berätta vad du har för dig. Puss och kram!

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

10 april, 2010

Trailern till "A Nightmare On Elm Street" 2010

Jag är ett fan av "A Nightmare On Elm Street"-filmerna från 80-talet, eller "Terror På Elm Street" som de kallades i Sverige. Jag ser även fram emot nyinspelningen av första filmen som har biopremiär i år. Ett stort plus är att Katie Cassidy från nya "Melrose Place", samt snyggingarna Kyle Gallner, Kellan Lutz och Thomas Dekker medverkar i filmen.

Jag kommer självfallet att sakna Robert Englund i huvudrollen, men samtidigt tror jag att det kan vara bra att börja om på nytt. Det spårade ju ur i några av de senare filmerna. Kanske kan denna film locka en helt ny generation till Elm Street.

Har du saknat Freddy Krueger?



Aktuella artiklar om "Terror På Elm Street": Expressen, SvD, Expressen, SvD.

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

Cheryl Cole - Fight For This Love

Just nu lyssnar jag på Cheryl Coles sköna hitsingel "Fight For This Love" från 2009. Hon blev intervjuad i TV-programmet "Skavlan" i går där hon även framförde låten live. Jag fastnade direkt för den! Jag funderar på att köpa hennes album också.

Cheryl är förresten känd från tjejgruppen Girls Aloud. Vad tycker ni om låten?

09 april, 2010

Rädda malen Hubert!

Nu har jag äntligen kommit i säng efter lite kaos. När jag skulle lägga mig så upptäckte jag en mal som satt på väggen i mitt rum. Jag är ju livrädd för insekter och ropade genast på mamma. Hon ville slå ihjäl den men jag stoppade henne. "Här ska ingen dödas", sa jag bestämt. "Vi måste rädda honom!"

Stackars mamma lyckades till slut fånga in den hysteriska malen, som jag för övrigt döpte till Hubert. Allt som behövdes var en plastburk med lock samt en hel del tålamod. Nu bor lilla Hubert på vår balkong och känner sig säkert lycklig över att fortfarande vara vid liv.

Sov gott, kära vänner!

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

08 april, 2010

Ännu en stjärna från Dynastin död

Förra veckan skrev jag om John Forsythes tragiska bortgång. Nu har ännu en av skådespelarna från 80-talssåpan "Dynastin" avlidit. Denna gång är det Christopher Cazenove som har lämnat oss efter att ha kämpat mot blodförgiftning sedan februari.

Cazenove har bland annat medverkat i TV-serier som "Charmed" och "Lace II", samt filmen "A Knight's Tale". I "Dynastin" spelade han Ben Carrington, bror till Forsythes karaktär Blake. Christopher Cazenove blev sextiosex år gammal.

Vila i frid, Christopher!

Topplistan - Mars 2010

1. Nena - Du Bist So Gut Für Mich (Radio Edit)
2. Lady Gaga & Beyoncé - Telephone
3. La Roux - Bulletproof
4. Domenicer - Bög Mamma Kines
5. Jenny Berggren - Free Me
6. Euroband - This Is My Life
7. Sirusho - Qélé, Qélé
8. Rita Hayworth - My Funny Valentine
9. Nouveau Riche - It's My Party
10. ATC - I'm In Heaven (When You Kiss Me)
11. Jesse McCartney - It's Over (Remix)
12. Hadise - Fast Life
13. Pajama Party - Yo No Sé
14. Ace Of Base - Love In December
15. Bette Davis - As Margo Channing
16. Erasure - A Little Respect
17. Rita Hayworth - Zip
18. Mariah Carey - I Want To Know What Love Is (Moto Blanco Club Edit)
19. Jesse McCartney - She's No You
20. Hadise - Düm Tek Tek (Club Mix)
21. Ace Of Base - Whenever You're Near Me
22. Hazell Dean - Always Doesn't Mean Forever (My-Ami Mix)
23. Ellinor Franzén - Om Du Stannar Här
24. C.C. Catch - Heaven And Hell
25. Charlotte Perrelli - Long Way Home

Denna lista har framställts av de låtar jag har lyssnat mest på under föregående månad, både på min dator och min iPod. En ständigt uppdaterad lista över mina absoluta favoritlåtar hittar ni här

Följ mig på Facebook, Twitter, Instagram och YouTube för ännu fler inlägg ur mitt liv. Du hittar även mer information om mig på DennisAlexis.com.

06 april, 2010

Jag mår bra!

"Vad har du för nytta av psykiatrin egentligen?" frågade min kurator retsamt när vi träffades förra gången. Han tycker att jag har gjort stora framsteg och jag måste vara osvensk och säga att jag håller med honom. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv!

Som tonåring var mitt känsloliv i kaos och jag hade dagligen svår ångest. Många sa till mig att det skulle bli bättre med tiden, ju äldre jag blev. Då trodde jag dem inte, men i dag vet jag att de hade rätt. Självklart så mår jag fortfarande dåligt ibland, det är ju normalt. Men det är inte alls lika jobbigt som förr.

Jag har lärt mig så otroligt mycket de senaste åren och jag har vuxit som människa. Jag har blivit mycket bättre på att hantera motgångar och jag är bryr mig faktiskt inte längre om vad andra tycker om mig. Jag går min egen väg och jag lyssnar till mitt hjärta.

Så alla där ute som mår dåligt, ge inte upp! Låt tiden läka era sår, för även om det inte känns så just nu så blir det lättare till slut. Ett stort tack till alla som har stöttat mig genom åren!

05 april, 2010

Grattis, Agnetha Fältskog!

I dag fyller den fantastiska sångerskan Agnetha Fältskog sextio år! Det är dock svårt att tro att hon är en dag över fyrtio. Agnetha, om du läser detta så vill jag tacka dig för all den fantastiska musik du har gett oss genom åren, både tillsammans med ABBA och som soloartist. Din vackra röst och dina underbara låtar betyder otroligt mycket för mig.

Detta firar vi med videon till Agnethas singel "Can't Shake Loose" från 1983.



Bimbo Boy
www.bimboboy.com

04 april, 2010

Musikvideo: Eric Saade - Manboy

Jag såg att popsångaren Eric Saade precis har släppt en musikvideo till sin hit "Manboy". Jag var bara tvungen att visa er den. Tyvärr så är det en akustisk version av låten man har använt till videon, jag föredrar det elektroniska originalet. Men Eric är så söt att det inte gör så mycket.

Titta... eller jag menar, lyssna och njut!

Fobi för obäddade sängar

Intresseklubben antecknar för fullt hoppas jag. Jag erkänner! Jag lider av fobi för obäddade sängar. Det känns äckligt på något vis. Jag känner mig alltid stressad och irriterad om min säng är obäddad, och så fort jag har bäddat den blir jag lugn. Det är som en slags tvångstanke.

Jag har ju TV:n i sovrummet så när jag och mina vänner ser på film sitter vi oftast på min säng. Det är visserligen väldigt mysigt, men jag kan inte låta bli att tänka på att sängen blir knölig. Varje gång min vän lämnar rummet för en stund passar jag på att räta till täcket.

Är jag normal?

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

02 april, 2010

Dynastins John Forsythe har avlidit

Ännu en legend har avlidit. Denna gång är det den amerikanska skådespelaren John Forsythe som har lämnat oss. För mig kommer han alltid att förknippas med rollen som Blake Carrington i såpoperan "Dynastin", en av mina absolut favoritserier.

Forsythe lånade förresten ut sin silkeslena röst till Charlie i TV-klassikern "Charlie's Angels", en annan av mina favoriter. Han hade under en längre tid kämpat mot tjocktarmscancer. John Forsythe blev nittiotvå år gammal.

Vila i frid, John.

Glad påsk, kära läsare!

Jag ville bara passa på att önska alla mina underbara bloggläsare en riktigt glad påsk! Jag hoppas att ni får en fin helg. Själv så spenderar jag förstås påsken med familjen. Vi ska ta det lugnt, umgås och äta god mat. Det ska tydligen bli fint väder också, så då det blir det en hel del promenader för mig. Våren verkar äntligen vara här!

På tal om familjen, jag måste citera mormor som tittade på när jag spelade gamla "Super Mario Bros." i dag: "Men varför hoppar du på de stackars gamla tanternas huvuden?"

Hur ska du fira påsk?

Bimbo Boy
www.bimboboy.com

01 april, 2010

Linda Bengtzing & Velvet - Victorious

Schlagerprinsessan Linda Bengtzing har i dagarna släppt en duett tillsammans med klubbdrottningen Velvet. Låten heter "Victorious" och är en skön blandning av pop, dance och disco. Jag är redan ett stort fan av Velvet, men jag börjar även gilla Linda. Det är skönt att hon har börjat göra lite tuffare musik istället för sin svenska schlager.

Här nedan kan ni se videon till låten där bland annat skönsjungande Danny Saucedo och B-kändisen Anna Anka medverkar. Singeln går att köpa som download på CDON och iTunes.