Min musik

Musiken alltid varit en stor del i mitt liv. Jag sjunger och skriver låttexter. Här kan ni läsa om mina olika musikprojekt samt lyssna på de låtar jag har spelat in hittills. Följ mig gärna på Soundcloud för att bli uppdaterad när jag har laddat upp något nytt.

Eurotix:
Eurotix är ett musikprojekt som jag har tillsammans med min goda vän Larry Forsberg. Jag står för sången och Larry för producerandet. Vår stil är synthpop och dance inspirerad av vårt favoritårtionde: åttiotalet. Vi jobbar för fullt med debutalbumet och här nedanför kan ni höra några av våra låtar. Gilla oss gärna på Facebook för att få senaste nytt om vårt album.Bimbo Boy:
Jag har även gett ut musik under det något udda artistnamnet Bimbo Boy. När jag började spela in musik 2002 ville jag ha ett alias som stack ut och provocerade. Jag var dessutom trött på att kvinnliga artister ofta kallas för "bimbos" på grund av sin sexiga image. Det är provocerande att en kille kallar sig själv för "bimbo". Jag ville väcka tankar och få igång en diskussion.

Jag brukar beskriva musiken som "plastpop" och soundet är ofta influerad av åttiotalets synthpop, disco och dancemusik. 2006 var singeln "Drama Queen" en av de sista hundra bidragen att gallras bort från Melodifestivalen. Senaste singeln "Die From A Broken Heart" släpptes 2012 och finns på iTunes och Spotify. Flera av de äldre låtarna går dessutom att ladda ner gratis på Soundcloud.