Om mig

Mitt namn är Dennis Alexis Hellström och jag är en sångare och bloggare från Sandviken i Gästrikland. Jag bloggar om musik, film och TV-serier jag gillar, men även om djupare ämnen som mobbning, HBTQ-rättigheter och självkänsla. Det blir också mycket åttiotalsretro blandat med vardagsbetraktelser.

Jag älskar plastig pop-, dance-, synth- och discomusik, helst från åttiotalet och helst så elektroniskt som möjligt. Klassiska filmer från trettio- till femtiotalet, såpoperor och skräckfilmer tillhör också mina stora intressen. Jag älskar kitsch och brukar skämtsamt säga att jag främjar "fulkulturen", även om jag egentligen avskyr just det ordet. Vem har egentligen rätten att bestämma vilken underhållning som är "fin" och "ful"?

Jag är född 1984 så jag minns inte så mycket från åttiotalet, men det tar jag igen nu, med råge! Vissa ser mig som en stereotyp men jag vägrar sättas i ett fack bara för att mina intressen råkar vara typiskt "bögiga". Det var inte så att jag vaknade en dag, insåg att jag var bög och tänkte att jag måste börja lyssna på disco och gilla rosa. Jag är mig själv och har alltid varit det.

Har du frågor så kan du skicka mejl till mig via detta kontaktformulär. Du kan läsa mer om mig, mitt skrivande och min musik på DennisAlexis.com.