30 maj, 2014

Video: Jennifer Lopez - First Love

Underbara Jennifer Lopez är tillbaka med nya singel "First Love", producerad av svenska Max Martin. Jag tokgillar låten och har redan bokat det kommande albumet. Spana in den heta videon här nedanför. Låten är tagen från albumet "A.K.A." som redan går att boka hos CDON, Ginza, Amazon samt Jennifers officiella butik. Låten finns även på iTunes och Spotify.

"I was gonna be a superstar, but I never learned to play guitar."

Nya skivor i min samling: "Frankie Said" med Frankie Goes To Hollywood, "Union J" med Union J, "The Collection" med Five Star, reissue of "Spellbound" med Amazulu och "The Secret" med Eurotix förstås.

28 maj, 2014

The Sims 4 - Build Mode Trailer

Förra veckan fick vi äntligen se smakprov på hur man skapar simmar i det kommande "The Sims 4". I dag dök det äntligen upp en trailer som visar hur man bygger hus i det nya spelet. Jag borde egentligen inte titta för det får mig bara att längta efter releasen ännu mer!

"The Sims 4" går redan att boka från Discshop, CDON, Ginza och Amazon.

27 maj, 2014

Video: La Roux - Let Me Down Gently

La Roux är tillbaka med nya singeln "Let Me Down Gently" och ni kan se videon här nedanför. Jag har stundtals lite svårt för Ellys röst, men det underbara soundet, inspirerat av åttiotalets synth- och electropop, väger upp det hela. Singeln är kanske inte lika stark som underbara "Bulletproof" från 2009, men helt klart en låt som växer.

"Let Me Down Gently" är tagen från La Roux kommande album "Trouble In Paradise", som du redan kan boka på iTunes, Spotify och Amazon.

22 maj, 2014

"Once I'm transformed, once I'm reborn"

Nya skivor i min samling: Nyutgåvor av "Mai Tai" med Mai Tai och "Middle Of The Night" med Taka Boom, "Gold" med Fancy, nyutgåvan av "Blue Notes" med Helen Terry, "Eurovision Song Contest 2014", samt nyutgåvan av "Ring Ring" med ABBA.

Eurotix - Vänta inte för länge

Stort tack till alla som har bokat CD-utgåvan av Eurotix album! Vi väntar fortfarande på att skivorna ska anlända från fabriken. Så snart de har gjort det kommer vi att kontakta er med information om ni betalar. Tack för ert tålamod!

Om du inte har bokat ett exemplar av "The Secret" så kan du fortfarande göra det på vår hemsida. Men vänta inte för länge, det är en begränsad upplaga.

Här nedanför kan ni höra den färdiga mixen av albumspåret "The European Man":

20 maj, 2014

The Sims 4 - Create A Sim Trailer

Åh, vad jag längtar efter "The Sims 4". Här nedanför kan ni se ännu en trailer från det kommande spelet där vi bjuds på smakprov på hur man enkelt skapar simmar i det nya spelet. Producenten gör nya versioner av de klassiska karaktärerna Mortimer och Bella Spökh.

"The Sims 4" går redan att boka från Discshop, CDON, Ginza och Amazon.

18 maj, 2014

Pia Zadora - When The Lights Go Out (Nyutgåva)

Jag älskar alla dessa nyutgåvor av gamla skivor från åttiotalet! Den 30 juni släpper Funky Town Grooves en remastrad deluxeutgåva av den amerikanska sångerskan Pia Zadoras album "When The Lights Go Out" från 1988. Med finns de härliga singlarna "Dance Out Of My Head" och "Heartbeat Of Love".

Deluxeutgåvan innehåller även en bonusskiva fullmatad med svåråtkomliga remixar. Om du älskar dance, pop, R&B och freestyle från åttiotalet så är detta något för dig. Albumet går nu att boka från brittiska Amazon och Funky Town Grooves. Missa inte denna åttiotalspärla!

Låtlista till "When The Lights Go Out" - CD 1:

1. I Don't Wanna Love
2. Still Remembered
3. Dance Out Of My Head
4. Laughin' At You
5. When The Lights Go Out
6. Pia's Interlude
7. I Really Like You (Not Him)
8. Silence
9. Since I've Been Lovin' You
10. Pia's Theme
11. It's Always The Same

Låtlista till "When The Lights Go Out" - CD 2:

1. Dance Out Of My Head (The Dressed-Down Mix)
2. Dance Out Of My Head (House Groove Vocal)
3. Dance Out Of My Head (Jam & Lewis Remix)
4. Dance Out Of My Head (Ben Liebrand Remix)
5. Dance Out Of My Head (Dub Version)
6. Dance Out Of My Head (7" Version)
7. Heartbeat Of Love (7" Version)
8. Heartbeat Of Love (The Clivillés & Cole Club Mix)
9. Heartbeat Of Love (The Clivillés & Cole Dub Mix)
10. Heartbeat Of Love (The Freestyle Club Mix)
11. Heartbeat Of Love (The "DJ's" Bonus Beats)

17 maj, 2014

Video: Kylie Minogue - I Was Gonna Cancel

Min stora idol Kylie Minogue har precis haft premiär för videon till nya singeln "I Was Gonna Cancel" som ni kan se här nedanför. Jag är väldigt förtjust i låten, speciellt de sköna åttiotalsljuden och texten som har peppat mig vid flera tillfällen. Låten är tagen från kanonalbumet "Kiss Me Once" och en remixsingel finns nu på iTunes och Spotify.

"This video is an abstract look at pedestrian life and how we're all just trying to get through and rise above everyday challenges. Although the song talks about a real life event that happened the day I recorded the song with Pharrell, the video has a more conceptual approach and I love how surreal it looks. I found myself almost directing traffic and it made me think about how we're all just trying to negotiate our way through day to day life."

16 maj, 2014

Eurotix - The Secret (Album)

Mitt och Larrys synthpopband Eurotix har äntligen släppt debutalbumet "The Secret"! Med finns singlarna "I Plead Insanity", "Life As It Slips Away" och den kommande singeln "Let's Die Young". Både jag och Larry älskar Larry åttiotalsmusik så alla låtar är inspirerade av den tidens synthpop, italodisco och eurodisco, fast med en modern touch.

Vi sa redan från början att vårt främsta mål med Eurotix var att göra ett album vi själva skulle vilja lyssna på. Och om andra också gillade låtarna så vore det ett stort plus. Men vi har blivit positivt överraskade av allt stöd from synthpopälskare världen över. De har uppmuntrat oss till att fortsätta göra den typ av musik vi älskar. Och vi har så roligt tillsammans i studion att vi redan har börjat jobba på nästa album.

Du kan redan förhandsbeställa CD-utgåvan av vårt album på denna sida. "The Secret" finns också digitalt på iTunes, Spotify, CDON och Wimp.

Låtlista till "The Secret":

1. Superstar
2. I Plead Insanity
3. Let's Die Young
4. After Before, Before After
5. Life As It Slips Away
6. Replay
7. I'm Ready For My Close-Up
8. The European Man
9. The Secret
10. Don't Let Go
11. Decadence
12. We Have Built A Satellite (To Make It Crash)

15 maj, 2014

Mariah Carey - Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse

En av mina favoritsångerskor är fantastiska Mariah Carey som släpper sitt nya album "Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse" den 23 maj. Med finns bland annat singlarna "You're Mine (Eternal)", "#Beautiful", "The Art Of Letting Go" och nya singeln "Thirsty".

Jag saknar visserligen "Triumphant (Get 'Em)" och den underbara "Almost Home", men man kan ju inte få allt. Jag ser i alla fram emot det nya albumet. Deluxeutgåvan går nu att boka från iTunes, CDON och Amazon.

Låtlista till "Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse":

1. Cry.
2. Faded
3. Dedicated
4. #Beautiful
5. Thirsty
6. Make It Look Good
7. You're Mine (Eternal)
8. You Don't Know What To Do
9. Spernatural
10. Meteorite
11. Camouflage
12. Money ($ * / ...)
13. One More Try
14. Heavenly (No Ways Tired/Can't Give Up Now)
15. It's A Wrap (Remix)*
16. Betcha Gon' Know (Remix)*
17. The Art Of Letting Go*
18. Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse*

Låtar markerade med * är bonusspår på vissa utgåvor av albumet.

14 maj, 2014

Eurovision Song Contest 2014 - Final

I lördags ägde finalen av Eurovision Song Contest rum och vinnare blev Österrikes Conchita Wurst med "Rise Like A Phoenix". Här nedanför har jag listat bidragen och skrivit en kort kommentar om varje låt. Som vanligt går jag bara efter min egen smak och INTE efter hur stora vinstchanser jag tror en låt har.

1. Mariya Yaremchuk - Tick-Tock (Ukraina): Sången svajade på vissa ställen, men skön låt med en snygg show. Låten hade dock tjänat på ett mer elektroniskt sound, men man kan ju inte få allt.

2. András Kállay-Saunders - Running (Ungern): Ännu en bra uptempolåt som växer för varje lyssning. Duktig sångare som framför den starka texten med mycket känsla. Vill se mer av honom framöver!

3. Freaky Fortune Feat. RiskyKidd (Grekland): Sången var lite svajig tyvärr, men jag älskar denna klubblåt. Den kan bli en riktig sommarplåga.

4. Twin Twin - Moustache (Frankrike): Framträdandet kanske inte var kvällens bästa, men låten är så galet catchy. Electropop på franska får mig på fall!

5. Paula Seling & Ovi - Miracle (Rumänien): Jag älskar det sköna housesoundet och den typiska Eurovisionrefrängen. Mer sådant tack!.

6. Conchita Wurst - Rise Like A Phoenix (Österrike): Helt klart en värdig vinnare även om låten inte var etta på min lista. Men den pampiga James Bond-balladen har vuxit sedan jag först hörde den. En cool artist med en fantastisk röst.

7. Basim - Cliché Love Song (Danmark): Oj, vilken charmig låt! Den här blir jag väldigt glad av. Stort plus för stark sång och ett nummer fyllt av kärlek. Vill se mer av Basim framöver.

8. Valentina Monetta - Maybe (San Marino): Duktiga Valentina är tillbaka! Låten är vacker, lite James Bond-aktig, men kommer inte upp i samma klass som hennes "Crisalide (Vola)" från 2013. Hoppas dock på en modern danceremix.

9. Tinkara Kovač - Round And Round (Slovenien): Jag gillar denna sköna poplåt. Ingen vinnare, men helt klart något jag kommer att lyssna på här hemma.

10. Ruth Lorenzo - Dancing In The Rain (Spanien): En vacker låt som växer, men ingen vinnare. Vackert framträdande dock.

11. Sanna Nielsen - Undo (Sverige): Sanna är en fantastisk sångerska med en stark röst. Hon sjöng lika bra som alltid, vilket kändes tryggt. Låten är fin men ingen storfavorit för mig. Jag hade hellre sett Ace Wilder eller Alcazar i final.

12. Aram MP3 - Not Alone (Armenien): Charmigt och pampigt, men rätt segt tills låten kommer igång med dubstep mot slutet. Helt okej, men ingen vinnare för mig.

13. Molly - Children Of The Universe (Storbritannien): Kul att Storbritannien skickar ett modernt bidrag i år. Låten är skön och växer, men hade gärna fått vara lite mer catchy.

14. Emma Marrone - La Mia Città (Italien): Cool show! Det här är en av de låtar jag tycker är bra, men som hade blivit så mycket bättre med ett mer elektroniskt sound. Den känns lite för rockig för mig.

15. Firelight - Coming Home (Malta): Låten hade inte vuxit sedan semifinalen. Kunde inte minnas hur refrängen gick. Det här är en rätt mysig låt som hade fungerat ännu bättre för mig om den varit klubbigare. Är det bara jag som får lite Kevin Walker-vibbar?

16. Sebalter - Hunter Of Stars (Schweiz): Charmig sångare som sprider glädje. Låten har vuxit en hel del sedan semifinalen, men fortfarande ingen vinnare.

17. Dilara Kazimova - Start A Fire (Azerbajdzjan): Det börjar bli lite för många ballader för mig. Låten är fin, men för anonym för att gå vidare. Väldigt vacker sångröst dock!

18. Tolmachevy Sisters - Shine (Ryssland): Ingen vinnare, melodin är alldeles för platt. Soundet är lite för trist för min smak, som taget från sextiotalet. De hade tjänat på att ha ett mer elektroniskt sound.

19. Elaiza - Is It Right (Tyskland): Bra och cool sångröst, men jag har redan glömt hur låten gick, vilket inte är ett gott betyg.

20. Softengine - Something Better (Finland): Ännu en låt som har vuxit, men soundet är fortfarande för rockigt för mig. Tycker att sångaren är rätt cool dock!

21. Sergej Cetkovic - Moj Svijet (Montenegro): Jag orkar nog inte en seg ballad till. Duktig sångare dock, men låten är för anonym. Nästa tack!

22. Carl Espen - Silent Storm (Norge): Väldigt vacker röst, och låten är inte dålig, men på tok för seg för min smak. Ledsen, Norge.

23. The Common Linnets - Calm After The Storm (Nederländerna): Jag tycker inte om country men vet att många där ute gör det. Men trots att de sjöng väldigt vackert är låten på tok för tråkig. Det förvånar mig att den fick så höga poäng.

24. Teo - Cheesecake (Vitryssland): Alltså, jag gillar beatet på låten, men sången är inget vidare och allt känns för sliskig.

25. Pollapönk - No Prejudice (Island): Hjälp! Jag gillar låttextens budskap om jämlikhet, men låten är inget för mig. Gulligt, men lite för klämkäckt.

26. Donatan & Cleo - My Slowianie (Slavic Girls) (Polen): Oj, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag brukar ju gilla trashpop, men det här fungerar inte ens på mig. Pinsamt.

Foto: Albin Olsson

09 maj, 2014

Video: Gisele & Bob Sinclar - Heart Of Glass

Blondies klassiska discohit "Heart Of Glass" från 1978 är en av mina favoritlåtar. Det är svårt att mäta sig med originalet, men jag har fastnat för den cover av låten som just nu spelas i H&M-reklamen. Det är fotomodellen Gisele Bündchen och producenten Bob Sinclar som ligger bakom den.

Visst, Gisele kan inte sjunga, utan är "autotunad" till max, men hon utger sig inte heller för att vara sångerska, och jag fullkomligt älskar den elektroniska produktionen! Låten finns nu på iTunes och Spotify.

08 maj, 2014

Eurovision Song Contest 2014 - Semifinal 2

Här nedanför har jag listat bidragen i den andra semifinalen av Eurovision Song Contest, samt skrivit en kort kommentar om varje låt. Som vanligt går jag bara efter min egen smak och INTE efter hur stora vinstchanser jag tror en låt har.

1. Mei Finegold - Same Heart (Israel): Åh, så bra det här är! Hon har en cool röst som sticker ut, ett snyggt nummer och en underbar dancepoplåt. Heja!

2. Can-Linn Feat. Kasey Smith (Irland): Heja, Irland! Jag gillar att de har lyckats blanda irlänsk folkmusik med modern dancepop.

3. Freaky Fortune Feat. RiskyKidd (Grekland): Härligt! Jag älskar klubbmusik som detta. Den kan bli en riktig sommarplåga.

4. Conchita Wurst - Rise Like A Phoenix (Österrike): En pampig ballad à la James Bond som har vuxit sedan jag först hörde den. En cool artist med en fantastiskt stark röst!

5. Paula Seling & Ovi - Miracle (Rumänien): Ännu en härlig partylåt! Jag gillar det sköna housesoundet.

6. Tijana - To The Sky (Makedonien): Så här ska det låta! Härlig dancepop à la September. Ett litet minus för sången dock, som inte riktigt räckte hela vägen.

7. Vilija Mataciunaité – Attention (Litauen): Cool! Sången var kanske lite svajig ibland, men jag gillar det sköna, elektroniska soundet.

8. Tinkara Kovač - Round And Round (Slovenien): Jag gillar denna sköna poplåt. Ingen vinnare, men helt klart något jag kommer att lyssna på här hemma.

9. Firelight - Coming Home (Malta): Det här är en rätt mysig låt som hade fungerat ännu bättre för mig om den varit klubbigare. Är det bara jag som får lite Kevin Walker-vibbar?

10. Sebalter - Hunter Of Stars (Schweiz): Charmig sångare som sprider glädje. Men själva låten är ingen höjdare. Det händer inte så mycket tyvärr.

11. Carl Espen - Silent Storm (Norge): Väldigt vacker röst, och låten är inte dålig, men på tok för seg för min smak. Ledsen, Norge.

12. Softengine - Something Better (Finland): Låten är inte dålig, men soundet är alldeles för rockigt för mig. Tycker att sångaren är rätt cool dock!

13. Teo - Cheesecake (Vitryssland): Alltså, jag gillar beatet på låten, men sången är inget vidare och allt känns för sliskig.

14. Donatan & Cleo - My Slowianie (Slavic Girls) (Polen): Oj, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag brukar ju gilla trashpop, men det här fungerar inte ens på mig. Pinsamt.

15. The Shin & Mariko - Three Minutes To Earth (Georgien): Charmigt på något vis, men den här typen av musik säger mig inget. Jag tycker bara det blir trist... och lite för spretigt.

Foto: Albin Olsson

06 maj, 2014

Eurovision Song Contest 2014 - Semifinal 1

Här nedanför har jag listat bidragen i den första semifinalen av Eurovision Song Contest, samt skrivit en kort kommentar om varje låt. Som vanligt går jag bara efter min egen smak och INTE efter hur stora vinstchanser jag tror en låt har.

1. Tanja - Amazing (Estland): Det här är en av mina favoriter. Superskön dancepop som växer för varje lyssning. Sången var dock lite svajig, men jag tror att det berodde mycket på dansen. Snyggt nummer dock!

2. Mariya Yaremchuk - Tick-Tock (Ukraina): Äntligen lite fart och ett snyggt nummer! Låten hade dock tjänat på ett mer elektroniskt sound, men man kan ju inte få allt.

3. András Kállay-Saunders - Running (Ungern): Ännu en bra uptempolåt som växer för varje lyssning. Duktig sångare som framför den starka texten med mycket känsla. Vill se mer av honom framöver!

4. Cristina Scarlat - Wild Soul (Moldavien): Den här går hem hos mig. Den är dramatisk, cool och har ett elektroniskt sound.

5. Sanna Nielsen - Undo (Sverige): Sanna är en fantastisk sångerska med en stark röst. Hon sjöng lika bra som alltid, vilket kändes tryggt. Låten är fin men ingen storfavorit för mig. Jag hade hellre sett Ace Wilder eller Alcazar i final.

6. Susy - Quero Ser Tua (Portugal): Äntligen lite äkta Eurovisionkitsch! Sånginsatsen var inte på topp, men jag glad av låten.

7. Valentina Monetta - Maybe (San Marino): Duktiga Valentina är tillbaka! Låten är vacker, lite James Bond-aktig, men kommer inte upp i samma klass som hennes "Crisalide (Vola)" från 2013. Hoppas dock på en modern danceremix.

8. Aram MP3 - Not Alone (Armenien): Charmigt och pampigt, men rätt segt tills låten kommer igång med dubstep mot slutet. Helt okej, men ingen vinnare för mig.

9. Dilara Kazimova - Start A Fire (Azerbajdzjan): Det börjar bli lite för många ballader för mig. Låten är fin, men för anonym för att gå vidare. Väldigt vacker sångröst dock!

10. Hersi - One Night's Anger (Albanien): Fin röst och en gullig låt, men lite för seg för min smak. Ingen vinnare i alla fall.

11. Tolmachevy Sisters - Shine (Ryssland): Ingen vinnare, melodin är alldeles för platt. Soundet är för trist för min smak, som taget från sextiotalet. De hade tjänat på att ha ett mer elektroniskt sound.

12. The Common Linnets - Calm After The Storm (Nederländerna): Oj, nu blev det helt plötsligt countrymusik. Jag ogillar ju den genren och låten är på tok för tråkig. Men ett litet plus för de starka sångrösterna.

13. Aarzemnieki - Cake To Bake (Lettland): Min första reaktion var: Vilken töntig låt. Men samtidigt är den lite gullig på något vis. Men definitivt inte tillräckligt för att gå till final.

14. Pollapönk - No Prejudice (Island): Hjälp! Jag gillar låttextens budskap om jämlikhet, men låten är inget för mig. Gulligt, men lite för klämkäckt.

15. Sergej Cetkovic - Moj Svijet (Montenegro): Jag orkar nog inte en seg ballad till. Duktig sångare dock, men låten är för anonym. Nästa tack!

16. Axel Hirsoux - Mother (Belgien): Väldigt stark sångröst, men ännu en seg låt som skulle passa bättre i en musikal. Det blir för smörigt för mig.

Foto: Possan

Video: Jesse McCartney - Superbad

Justin Timberlake, släng dig i väggen! Söta Jesse McCartney är tillbaka med nya singeln "Superbad" som ni kan se videon till här nedanför. Låten är inspirerad av sjuttiotalets discomusik, något jag verkligen gillar. Jag ser fram emot det kommande albumet. "Superbad" finns nu ute på iTunes och Spotify.

Jesse McCartney är känd som skådespelare från "Summerland", "Greek" och "Chernobyl Diaries", men har även haft stor framgång som sångare och singlar som "Beautiful Soul" och "She's No You".

04 maj, 2014

Audrey Hepburn hyllad av Google

I dag skulle den underbara filmstjärnan och UNICEF-ambassadören Audrey Hepburn ha fyllt åttiofem år om hon fortfarande varit vid liv. Sökmotorn Google hyllade henne genom att göra om sin logo som ni kan se här nedanför. Fint, eller hur?

Mando Diao - Aelita

Jag trodde väl aldrig att jag skulle blogga om Mando Diao. Indiepop och rock har aldrig fallit mig i smaken, men deras nya album "Aelita" är en positiv överraskning. Flera av låtarna doftar åttiotal, synthpop och new wave à la Duran Duran, vilket är ett stort plus hos mig.

De låtar jag har fallit för är "Money Doesn't Make You A Man", "If I Don't Have You", "Baby" "Romeo", "Make You Mine" och singeln "Black Saturday" som ni kan se videon till här nedanför. Jag rekommenderar även denna intervju för HBTQ-tidningen QX.

"Aelita" finns nu på iTunes, Spotify, CDON och Ginza.

Låtlista "Aelita":

1. Black Saturday
2. Rooftop
3. Money
4. Sweet Wet Dreams
5. If I Don't Have You
6. Baby
7. Lonely Driver
8. Child
9. Romeo
10. Make You Mine

02 maj, 2014

Video: Günther - I'm Not Justin Bieber Bitch

Minns ni den svenska sångaren Günther? Han slog igenom 2004 med den porriga "Ding Dong Song" som följdes av singlar som "Teeny Weeny String Bikini", "Tutti Frutti Summer Love" och Samantha Fox-duetten "Touch Me". Nu är Günther tillbaka med houselåten "I'm Not Justin Bieber Bitch", och ni kan se videon här nedanför.

Som vanligt bjuds vi på mycket hud och en stor gnutta ironi. Säga vad man vill om Günther, men han lyckas i alla fall underhålla. Låten hittar du på iTunes och Spotify.

01 maj, 2014

Topplistan - April 2014

1. Kylie Minogue - Les Sex
2. Lili & Susie - Would You Be Mine (Lindfors Remix)
3. Kylie Minogue - Sexercize
4. Margaret Berger - Human Race
5. Kylie Minogue - Million Miles
6. Countess Luann - Chic, C'est La Vie
7. France Joli - Witch Of Love
8. Hayden Panettiere - Telescope
9. Kylie Minogue - I Was Gonna Cancel
10. Adelén - Always On My Mind
11. Helena Paparizou - Save Me (This Is An SOS)
12. Krystol - After The Dance Is Through
13. Phyllis Hyman - Goddess Of Love
14. Helena Paparizou - Set Your Heart On Me
15. The Fooo Conspiracy - Kangaroos
16. Helena Paparizou - Don't Hold Back On Love
17. Krystol - Passion From A Woman
18. André Zuniga - Off The Ground
19. Deniece Williams - Haunting Me
20. The Fooo Conspiracy - Fridays Are Forever
21. Lili & Susie - Would You Be Mine (Lindfors Extended Remix)
22. Tove Naess - I Can't Dance Alone
23. Shakira - Dare (La La La)
24. Tooji - Rebels
25. Krystol - Obsession
26. Tooji - Packin' Guns
27. Krystol - Nobody's Gonna Get This Lovin' But You
28. LA LA - My Love Is On The Money
29. Eleftheria Eleftheriou - Teliosame
30. Lisa Bellamy - Work It
31. Krystol - The Things That Men Do (Radio Version)
32. Phyllis Hyman - Riding The Tiger
33. Krystol - Love Is Like An Itchin' In My Heart

Denna lista har framställts av de låtar jag har lyssnat mest på under föregående månad, både på min dator och min iPod. En ständigt uppdaterad lista över mina absoluta favoritlåtar hittar ni här

Följ mig på Facebook, Twitter, Instagram och YouTube för ännu fler inlägg ur mitt liv. Du hittar även mer information om mig på DennisAlexis.com.