20 juli, 2010

Lite mer sång i allsången

Jag är inget stort fan av TV-programmet "Allsång På Skansen", men jag brukar titta om någon artist jag gillar är med. Programidén är rätt mysig och jag gillar att man bevarar gamla svenska sånger med hjälp av allsång, men resultatet känns tyvärr rörigt och stressigt, som så mycket annat på TV.

I dag står det i Aftonbladet att sångaren Måns Zelmerlöw kanske ska ta över som programledare. Om detta är sant eller inte återstår att se, men jag skulle inte ha något emot det. Då kanske det skulle bli lite mer sång i allsången, om ni förstår vad jag menar.

Missförstå mig inte, Anders Lundin är säkert snäll och trevlig på alla sätt och vis, och han är en helt okej programledare i rätt forum, men hans obefintliga sångröst förstör flera av numren. Dessutom är han lite för klämkäck, men det är ju en smaksak.

Vi får väl se vad som händer. SVT skulle dock tjäna på att inte klämma in så många artister i varje program, utan istället fokusera på ett par stycken. Då skulle det kännas mindre stressigt. Lite mer allsång vore inte heller fel.

Vad tycker du om "Allsång På Skansen"?

Bimbo Boy
www.bimboboy.com