21 september, 2011

Kylie Minogues Aphrodite Tour på Blu-ray och DVD

Den 28 november släpper Kylie Minogue sin konsert "Aphrodite - Les Folies" på Blu-ray och DVD. Jag såg nyligen konserten när den sändes på SVT, och den är riktigt bra, så det ska bli kul att se den oklippt och högupplöst!

Låtlistan till "Aphrodite - Les Folies":

1. The Birth Of Aphrodite Intro
2. Aphrodite
3. The One
4. Wow
5. Illusion
6. I Believe In You
7. Cupid Boy
8. Spinning Around
9. Get Outta My Way
10. What Do I Have To Do
11. Beautiful
12. Slow
13. Confide
14. Can't Get You Out Of My Head
15. In My Arms
16. Looking For An Angel
17. Closer
18. There Must Be An Angel (Playing With My Heart)
19. Love At First Sight/Can't Beat The Feeling
20. If You Don't Love Me
21. Better The Devil You Know
22. Better Than Today
23. Put Your Hands Up (If You Feel Love)
24. Million Dollar Intro
25. On A Night Like This
26. All The Lovers