09 november, 2013

Downton Abbey - Säsong 4 på Blu-ray och DVD

En av mina favoritserier är det brittiska dramat "Downton Abbey". Nu har säsong fyra äntligen dragit igång på SVT och jag är inte det minsta besviken! Ingen gör kostymdrama så bra som britterna och för mig som är förtjust i nittonhundratalshistoria är serien en våt dröm.

Den 22 januari släpps hela säsongen på Blu-ray och DVD, och man kan redan boka den från Discshop och CDON. För den som missat denna underbara serie finns även de tidigare säsongerna utgivna.

Du ser nya avsnitt av "Downton Abbey" varje lördag, 21.30 på SVT1. Om du gillar historiska såpoperor som "Herrskap Och Tjänstefolk", "The Paradise" och "Mr Selfridge" så är denna moderna klassiker ett måste!

"Ett halvår efter Matthews död befinner sig Mary fortfarande i djup sorg, trots ivriga försök från familjen att få henne på fötter igen. Robert försöker envist att skydda sin sörjande dotter från vardagens bestyr, men till gagn för vem? Under tiden fortsätter Thomas att smida lömska planer medan O'Brien gör en hastig sorti. Den nya generationen gör sig påmind i form av lilla Sybil och nytillskottet George samtidigt som gamla kända ansikten åter dyker upp."