30 januari, 2016

Nya arbetsuppgifter, musikinspelning med mera.

Vad har hänt hos mig den senaste tiden? Jag har nya arbetsuppgifter på tidningen, bland annat att digitalisera deras hundraåriga arkiv, vilket passar historienörden Dennis perfekt. Det är så spännande att gå igenom gamla mappar och rädda foton som håller på att förblekna. Nyligen skannade jag in bilder från tidningens reportageresa till Kiev, ett år efter Tjernobylkatastrofen. Snacka om gripande livsöden.

I måndags var jag återigen på Rec/Play Studios i Gävle och spelade in en ny Eurotixlåt tillsammans med världens bästa Larry Forsberg. Det är alltid lika kul. Låten heter "Face Down" och har en härlig synthhook som lånar från Kim Wildes "The Second Time", en av mina personliga favoriter. Låten kommer att finnas med på vår nästa EP "The Best Of Times", vars titelspår röstades fram av våra lyssnare.

I går kom min kära vän Louise på besök. Vi fikade tillsammans med mamma och mormor, sedan såg vi "Yrrol" på DVD och fick oss många skratt. Den enda som saknades var Henri. Han och jag kan ju nästan alla galna repliker utantill. "Blanda inte in mig i vårt förhållande!"