18 januari, 2016

Nya Arkiv X på svensk TV

Äntligen är den spännande TV-serien "Arkiv X" – eller "The X-Files" som den heter i original – tillbaka med helt nya avsnitt. Torsdagen den 28 januari, klockan 21.00, sänds de två första avsnitten på TV3. Det ser jag verkligen fram emot!

Jag följde serien slavisk på nittiotalet och minns att jag stundtals tyckte den var riktigt läskig. Tänker ni följa den nya säsongen? Jag hoppas att den får bra tittarsiffror så att det blir ännu fler avsnitt framöver.

Det är tretton år sedan sista avsnittet av den hyllade science fiction-serien "Akriv X" sändes, och det har länge spekulerats i om vi kommer att få se en fortsättning. Nu är väntan äntligen över. David Duchovny och Gillian Anderson är tillbaka i rollerna som de ikoniska FBI-agenterna Fox Mulder och Dana Scully. I en miniserie om sex avsnitt får vi nu en fristående fortsättning på den ursprungliga serien, även denna gång skapad av Chris Carter. Upplev den där mystiska känslan som endast Mulder och Scully kan skapa i deras jakt på det okända.Foto: 20th Century Fox