03 september, 2021

ABBA tillbaka med Voyage

Wow. Jag kan knappt fatta att ABBA verkligen är tillbaka. Jag har varit ett gigantiskt fan sedan barndomen och deras musik betyder massor för mig. Jag blev allvarligt mobbad under skoltiden, men att lyssna på ABBA:s och Agnetha Fältskogs solomusik var min verklighetsflykt. Så gårdagens nyheter om att vi kommer att få ett helt ABBA-album gjorde mig väldigt emotionell. Jag grät mig genom deras livestream och de nya låtarna.

En dröm har besannats och jag bryr mig inte om vad någon annan säger, jag älskar detta. De två första singlarna från albumet, "I Still Have Faith In You" och "Don't Shut Me Down" finns redan ute digitalt och även om jag älskar båda så är den senare min personliga favorit av låtarna. Åh, vad jag längtar efter att få höra hela albumet.

Nya albumet "Voyage" släpps den 5 November och går redan att boka på CD, vinyl och kassett från ABBA Voyage och andra butiker. Spana in låtlistan här nedanför. Det ska bli så spännande att äntligen få höra de outgivna ABBA-låtarna "Just A Notion" och "Bumblebee". Detta kommer att bli ikoniskt.

"Voyage" låtlista:

1. I Still Have Faith In You
2. When You Danced With Me
3. Little Things
4. Don't Shut Me Down
5. Just A Notion
6. I Can Be That Woman
7. Keep An Eye On Dan
8. Bumblebee
9. No Doubt About It
10. Ode To Freedom

ABBA Voyage

Följ mig på Facebook, Twitter, Instagram och YouTube för ännu fler inlägg ur mitt liv. Du hittar även mer information om mig på DennisAlexis.com.