01 november, 2012

Litar på min magkänsla

Det är så skönt att man kan förändras och växa som person. Jag har alltid varit rätt bra på att säga ifrån om jag känner mig illa behandlad, men förr fick jag alltid så dåligt samvete efteråt och hade svårt att släppa det.

Jag var även rädd för att säga fel saker och såra andra, vilket ledde till att jag ofta anklagade mig själv istället. Men jag har blivit mycket starkare de senaste åren och i dag vågar jag lita på min magkänsla, vilket känns väldigt bra!

Dessutom har jag blivit mycket bättre på att strunta i vad andra tycker om mig. Om folk är sura så får de vara det, jag kan ändå inte göra något åt det. Vad man än gör så kommer någon att bli trampad på tårna. Man kan bara göra det som känns bäst för en själv och lita på sin egen förmåga att fatta beslut.

Livet är för kort för att bry sig om vad andra tycker och tänker om en. Man kommer aldrig att bli älskad av alla. Det är bättre att låta energibovar vältra sig i bitterhet och istället fokusera på de personer som får en att må bra.

Följ mig på Facebook, Twitter, Instagram och YouTube för ännu fler inlägg ur mitt liv. Du hittar även mer information om mig på DennisAlexis.com.