15 augusti, 2018

Tillbaka till jobbet, bitch

Att återvända till vardagen efter semestern framkallar nog ångest hos många. Det är många blandade känslor. Men det blir så mycket lättare om man har bra arbetskollegor, vilket jag har. Skratt är den bästa medicinen och min första arbetsdag var full av det. Dessutom har jag haft en bra sommar – trots den stundtals jobbiga värmeböljan – med fokus på saker som gjort mig glad.

En grej som gjorde mig väldigt glad var Britney Spears konsert "Piece Of Me" på Göransson Arena här i Sandviken. Jag gick tillsammans med min syster och det var en grymt bra show, som alltid. Vi träffade dessutom en massa trevliga personer i arenan, både nya och gamla bekantskaper.

Som vanligt har vissa varit överdrivet negativa om konserten. Britney kan tydligen inte göra något rätt i somligas ögon. Några är förvånade över att Britney vanligtvis kör playback på sina shower. Men detta är ingen nyhet och beror troligtvis på den ansträngande dansen. Har de som klagar bott under en sten de senaste tjugo åren? Nåja, smaken är ju delad. Jag och syrran var dock väldigt nöjda. Det var en magisk kväll.

Jag vill avsluta med en video där Britney faktiskt sjunger live för en gångs skull: