26 mars, 2019

Det har hänt mycket

Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett lite mer personligt inlägg i bloggen. Det har hänt rätt mycket i mitt liv, så mycket att jag inte orkar skriva ned allt. Men jag har bland annat börjat ett nytt jobb där jag trivs väldigt bra. Men jag saknar förstås mina härliga kollegor från tidningen, men vi håller kontakten och försöker träffas så ofta som möjligt. Så här såg det ut när vi besökte Konsthallen i Sandviken en tid tillbaka:



Nu i lördags fick jag besök av mina härliga vänner Henri och Solan från Stockholm. De spenderade kvällen tillsammans med mig och syrran i Gävle. Efter en kortare rundtur hamnade vi på en italiensk restaurang där vi åt och drack. Vi skrattade så mycket att vi nog skrämde bort de andra gästerna. Sedan gick vi vidare till en pub vid tågstationen där Henri gjorde en briljant imitation av Lill-Babs. Vi var alla överens om att han borde göra henne i en egen dragshow på YouTube.

Här kan ni se de tre divorna Diana, Henri och Solan framför Rådhuset och konstverket som av folk ofta kallas "Fnasket i plasket":



Och nu börjar det äntligen gå mot ljusare tider, vilket är så skönt. Solen har börjat titta fram allt oftare och snön är förhoppningsvis på väg bort. Jag är så trött på kyla och mörker. Gissar att ni också är det. Här är en bild av Gävle som jag tog för någon vecka sedan på väg till jobbet:



Följ mig på Facebook, Twitter, Instagram och YouTube för ännu fler inlägg ur mitt liv. Du hittar även mer information om mig på DennisAlexis.com.