09 juli, 2005

Ännu ett trevligt Stockholmsbesök

I går var jag, mamma, Diana och hennes kompis Angelika i Stockholm. Vi började med att äta lunch tillsammans på Hard Rock Café och sedan gick jag i väg för att träffa Mr. J. Han guidade mig runt bland Stockholms alla skivaffärer där jag shoppade loss. Jag hittade skivor med Geri Halliwell, Graaf, DeDe, Naomi Campbell och Marilyn's Boys till låga priser.

Jag hittade dessutom en ny singel med Susie Päivärinta, från Lili & Susie, som innehöll en musikvideo, samt två vinylsinglar med Pernilla Wahlgren som jag länge har letat efter. Bland annat min favoritlåt "Pure Dynamite" som jag inte ens visste hade släppts som singel. Efter shoppingen slog vi oss ned i en park och pratade tills det var dags att skiljas åt.

Henri: "Jag ska ha mina nya byxor på fredag. Då ska du få se hur otroligt snygg min rumpa blir i dem. Det är nästan så jag blir kåt på mig själv."

Jag gick till centralstationen och mötte Stalker-Anna. Henri dök också upp och vi gick till Gallerian och köpte glass tillsammans. Efteråt gick vi till PUB där jag något år tidigare hade sett So Whats debutalbum på CD, men låtit bli att köpa den. Det ångrade jag senare då jag insåg hur mycket jag älskar deras musik. Jag gick tillbaka till samma ställe i butiken och gissa vad, skivan låg överst i REA-högen. Snacka om tur!

Jag och Henri följde Anna till tåget och vinkade av henne. Sedan gick vi till vår favoritbar, på Hotel Royal Viking, och tog ett glas apelsinjuice. Jag fick en sen födelsedagspresent av Henri som jag blev så glad för. Det var en DVD med den finska popgruppen CatCats musikvideor. De är Finlands svar på Lili & Susie. Mamma, Diana och Angelika dök också upp.

Henri visade oss till tåget och så påbörjade hemresan. Tack, kära vänner, för en underbar dag med mycket humor och shopping! Mr. J, du är sötast. Anna, jag hoppas att du inte hade allt för tråkigt i skivaffärerna. Och Henri, du är den enda som är lika galen som jag.