17 september, 2006

"Once in a lifetime"

Det finns faktiskt artister som både är ödmjuka och talangfulla. En av dem är Jonas Hedqvist som slog igenom år 2000 som Mr. Gay Sweden. Året därpå sjöng han den officiella Stockholm Pride-låten "I Am What I Am" och nu är det dags för hans andra solosingel "Once In A Lifetime (Superstar)" att släppas.

Jag, pappa, Henri, Micke och Diana var på hans releaseparty i Stockholm i lördags kväll. Det var riktigt trevligt att träffa de andra från mitt skivbolag och att få spendera kvällen tillsammans med några av mina bästa vänner. Dessutom fick vi se Henris nya lägenhet innan vi åkte till festen. Carolina Gynning var på samma fest som vi och hennes charmiga skratt hördes under hela kvällen.

Förresten så tänker vi försöka ta oss in på singellistan denna vecka, så har du inte köpt min singel "Drama Queen" ännu, skynda in på CDON och beställ den! Har du den redan men vill ge bort några exemplar till dina vänner eller bara sponsra? Passa på nu när de har rabatt på singeln. Dessutom har radiokanalen Spraydio lagt in mina singlar i sitt arkiv, så gå gärna in på deras hemsida och låtarna i rummet "Visby".