05 februari, 2013

Sverigepremiär för Arrow i kväll

I kväll är det premiär för den amerikanska TV-serien "Arrow", kl 20.00 på Kanal 5. Jag är vanligtvis inget stort fan av superhjältar, men det finns förstås undantag. Serien baseras på seriefiguren Green Arrow, eller Gröna Pilen som han kallades i Sverige, och det skadar ju inte att huvudrollen spelas av hunkiga Stephen Amell.

Dessutom medverkar ju den underbara Katie Cassidy, känd från serier som "Harper's Island", "Gossip Girl" och nya "Melrose Place", så jag tänker definitivt ge serien en chans. Hoppas dock att "Arrow" är bättre än den tama remaken av "Beauty And The Beast", vars skådespelarinsatser lämnade mycket att önska.

"Här möter vi playboymiljardären Oliver Queen som mirakulöst överlever ett skeppsbrott där han förlorar sin stora förebild i livet, sin pappa. Efter att ha dödförklarats och varit försvunnen i fem år hittas Oliver levande på en öde ö. Väl hemma förstår Olivers familj; mamman Moira, systern Thea och bäste vännen Tommy, att Olivers tid på ön har förändrat honom."Foto: The CW