02 oktober, 2005

Klassfest med skrivarlinjen

I går hade jag klassfest hemma hos mig. Först så dök Kristoffer och Anna S upp och därefter Gnäll-Anna och Johanna. Jag visade dem runt i lägenheten och ingen verkade speciellt förvånad över mitt rosa sovrum. Jag undrar varför. Nanna och hennes kompisar Lina och Frida kom lite senare och då lekte vi en massa galna lekar. När det var dags att gå ut så gick vi till den sunkiga Lillpuben där vi slog oss ned på uteserveringen.

Det visade sig att jag och Lina har samma smak när det gäller killar, så vi började spana tillsammans. Vi bestämde oss för att försöka ragga åt varandra och hade inget emot att dela på samma kille. Det var en härlig stämning hela kvällen, till och med vårt span såg på mig och sa: "Du, han den där ser ut att vara lite fikus." Då skrattade vi bara och gick vidare.

Jag har en förmåga att alltid hamna på toa tillsammans med mina tjejkompisar och denna kväll var inget undantag. Först följde jag med Nanna som glatt utbrast: "Du är den första killen jag inte varit tillsammans med som jag kissar inför!" När vi kom ut så stod Lina i kön, så då följde vi med henne in också. Snacka om att folk kan ha fått fel uppfattning. Nanna sa att hon tog min "kissoskuld" eftersom jag aldrig hade kissat inför någon förut. Gud, så lättroade vi är.

Dennis: "Nu kommer alla att glo på oss när vi kommer ut från toaletten tillsammans."
Nanna: "Ja, men då säger vi bara att det faktiskt är både en kille och en tjej på skylten på dörren. Nu fattas bara någon i rullstol."

Kvällen slutade i tvåtiden och jag är riktigt nöjd. Tack alla som kom! Jag hade verkligen roligt. Vad har vi lärt oss av denna kväll? Jo, att Anna S gillar Madonna, att Gnäll-Anna kan alla dåliga dancelåtar från nittiotalet, att Johanna är engagerad i miljöfrågor, att Kristoffer är rätt dålig på klapplekar, att Frida inte är dramapedagog, att Lina ska föda mina barn och att Nanna skulle bli en perfekt matchmaker.