09 november, 2005

"What are you looking at?"

Dagens i-landsproblem: Jag avskyr verkligen ikoner som ersätter vissa ord när man chattar på MSN Messenger. Varför kan inte folk lägga ikonerna efter meningen de skrivit? Varför måste de ha ord som kommando för ikonerna så de hamnar mitt i meningarna? Då kan man ju knappt läsa vad det står. Frustrerande som tusan att behöva gissa sig till vad folk menar. Det känns lite för mycket Lunarstorm över MSN ibland tyvärr.

Dennis till Nica: "Du ska inte köra bil och åka telefon samtidigt!"

För någon natt sedan drömde jag en hemsk dröm. Den handlade om att jag, min syster och pappa var ute på någon slags bilsemester. Vi stannade till vid en vägkrog i Sandviken, fast det såg inte ut som Sandviken gör nu. Det såg liksom lite lyxigare ut. Inne på vägkrogen bråkade pappa och jag om vad jag skulle beställa för mat, samtidigt som jag läste en bok. Boken var en verklig berättelse om en pappa som mördade hela sin familj.

Medan jag läste boken insåg jag att sonen i familjen var min söta Mr. C. Jag fick panik och ringde upp honom, som i drömmen bodde i USA. Jag grät och försökte övertala honom att snabbt fly och ta sig till Sverige för att vara med mig. Jag minns inte hur drömmen slutade men jag hoppas att Mr. C överlevde och kunde ta sig hit. Tycker så mycket om honom.

Stalker-Anna: "Nu ska jag sova. Jag är gammal så jag behöver min sömn."
Micke: "Då borde jag sova nu för jag är äldst."
Dennis: "Nej, jag är äldst om man räknar ringarna."
Stalker-Anna: "Vilka ringar?"
Dennis: "Bilringarna!"

Till sist vill jag hälsa till min underbara vän Nica. Vi lärde känna varandra då båda gick på folkhögskolan i Storvik och det var vänskap vid första ögonkastet. Vi har varit med om nästan samma saker och tänker lika i många frågor. Det är en skön känsla att ha någon man kan prata med om allt. När det visade sig att Nica kommit i samma klass som jag på skrivarlinjen blev jag så lycklig. Det är tryggt att ha henne där.

Nica, tack för att du finns!