07 augusti, 2010

Allt ordnar sig till slut

Jag om någon vet att livet kan vara svårt. Jag har varit med om en hel del tråkigheter, trots min unga ålder. Saker som ingen annan än jag känner till. Men jag ser inte mig själv som ett offer. Jag har kämpat mig fram och vuxit som människa, och det är jag stolt över.

Jag är nöjd med hur mitt liv ser ut i dag och jag vill gärna hjälpa andra att ta sig ur sitt helvete. Förr var jag väldigt orolig för vad andra människor skulle tycka om mig. Efter många år av träning har jag brutit mig loss från mina invanda tankemönster och lärt mig att lita på mina känslor.

Jag har lärt mig att allt ordnar sig till slut, även om det inte känns så för stunden. Det kanske låter klyschigt men tiden går och livet förändras, precis som vi människor. Inget är konstant.

Så även om allt känns mörkt för stunden så kommer det inte att kännas så för evigt. Det finns alltid ljus i slutet av tunneln, så länge du inte ger upp. Följ bara ditt hjärta och var ärlig mot dig själv så behöver du inte bry dig om vad andra tycker.

Vad du än gör så kommer du alltid att trampa någon på tårna. Du kommer aldrig att bli älskad av alla, så varför bry dig om vad andra tycker och tänker om dig? Du kan ändå inte påverka det. Låt dem vara bittra och snacka skit. De förlorar mest på det själva. Lägg din energi på annat.

Man behöver inte vara bästa vän med alla. Det enda som betyder något är att du och dina kära vet sanningen. Din sanning. Så ta vara på dina älskade istället och glöm inte bort att vara snäll mot dig själv!