05 juli, 2007

Ingen sommar utan disco

Jag längtar nästan ihjäl mig efter BWO:s och Kylie Minogues kommande album. Det får ju inte bli en sommar utan disco. Men trots att jag främst lyssnar på elektronisk musik har jag konstigt nog fallit för den tyska rockgruppen Tokio Hotel. Jag fick hem deras album "Scream" i förrgår och gillar det förvånansvärt mycket!

Vissa av låtarna är lite för rockiga för min smak, men med den vackra balladen "Don't Jump" är ett mästerverk och jag har hittat fler favoriter, till exempel titelspåret och singeln "Monsoon".

De senaste dagarna har jag förresten haft besök av min vän Stalker-Anna från Skåne. Jag tvingade henne att spela brädspel med mig. Det är aldrig någon som vill spela annars, trots att det är så mysigt. Jag vann! Vi har även tagit en massa foton, shoppat böcker och sett på deckare. Jag fick till och med paket av Anna.

Det känns lite tomt nu när hon har åkt, men jag får roa mig med andra säsongen av "Melrose Place" som nyligen släpptes på DVD. Linda Gray, känd som Sue Ellen i "Dallas", gästspelar i några avsnitt som Amandas mamma. Kan det bli bättre?