13 januari, 2008

Tjejkväll

Jag känner mig nästan berusad av glädje och kärlek. Jag, Gnäll-Anna och Maria N har haft "tjejkväll" vilket var precis vad jag behövde. Jag har inte skrattat så mycket på länge och det är tack vare mina galna tjejer. Vi åt middag tillsammans och såg filmerna "Shortbus" och "Mysterious Skin" på DVD. Har ni inte sett dem så måste ni göra det! De är riktiga mästerverk, knappt ett öga var torrt.

Efter filmerna var vi så flummiga att det var läge för DVD:n med Spice Girls musikvideor. Vi sjöng med till alla låtar och jag lovade att förstöra Gnäll-Annas hårda rykte genom att skriva om det i bloggen. Vi funderar dessutom på att starta en egen tjejgrupp. Jag ska vara Posh, Maria ska vara Ginger och Anna ska självklart vara Scary. Vad vi ska kalla oss? Tits & Ass kanske?

Jag vill tacka mina älskade flickor för en helt magisk kväll. Ni är så otroligt vackra och speciella. Ni betyder mer än ni anar. Oj, var klockan är mycket! Jag ska ju på promenad med Immanuel senare i dag så det är nog dags att lägga sig nu.