23 juni, 2010

Identitetsstöld på Lunarstorm

Som ni kanske minns så skrev jag nyligen ett blogginlägg om min erfarenhet av communityt Lunarstorm. Samma dag raderade jag mitt medlemskonto. Men jag fick precis veta att någon nu utger sig för att vara jag på sidan.

Personen i fråga kallar sig för Bimbobuttboy och har stulit flera av mina bilder. Personen har även skrivit elakheter till andra medlemmar samt lagt upp nakenbilder (ej föreställande mig). Jag har anmält detta till Lunarstorm, men jag har inga höga förväntningar med tanke på hur dåligt de har skött sådant tidigare.

Samma person har i nästan ett år skrivit homofobiska inlägg till mig från flera olika konton, och Lunarstorm har inte lyckats stoppa personen. Kanske bör jag känna mig smickrad över att någon tycker att jag är så pass intressant? Lunarstorm läggs ju snart ner, men jag tycker ändå att man bör agera när sådant inträffar.

Nåja, jag ville bara informera er så att ni inte tror att det är jag. Jag har inget konto varje sig på Lunarstorm eller deras nya sida LS8, och det är jag glad över.

Bimbo Boy
www.bimboboy.com