26 oktober, 2014

Musikvideoinspelning i Gävle

Gårdagen var händelserik. Larry och jag spelade in våra scener till Eurotix nya musikvideo "Are You Strong Enough?", regisserad av Israel Benavides och hans duktiga team. Alla var väldigt professionella och trevliga. Det ska bli så spännande att se den färdiga videon!

Vi skulle bland annat gå fram och tillbaka över Rådhustorget, samtidigt som vi såg bittra ut, klädda i matchande finrockar. Det skapade intressanta reaktioner från folk som inte hade sett kameran. Vänsterpartiet hade en föreläsning där och försökte ge oss broschyrer, som vi tyvärr var tvungna att nonchalera eftersom vi spelade in.

Vi såg nog ganska snobbiga ut för det pågick även en insamling på torget, och en kvinna kom upp till oss och sa: "Ni ser rika ut, så ni kan skänka pengar!" I en annan scen var vi tvungna att gå baklänges längs gågatan i centrala Gävle. Jag var livrädd för att falla baklänges eller gå in i något, men en i teamet sprang före och bad folk att flytta på sig. Hon var en klippa.

Folk som såg oss måste ha trott att vi var galna. Men vad gör man inte för konsten? För senaste nytt om videon, följ oss gärna på Facebook och Twitter.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , .