14 oktober, 2014

#SaveDallas - Familjen Ewing behöver din hjälp

Som ni säkert har hört vid det här laget så är nya "Dallas"-serien nedlagd efter tre säsonger. Jag är inte förvånad över nyheten då serien har kämpat mot sjunkande tittarsiffror och med tanke på att TV-kanaler i dag verkar mer intresserade av billiga dokusåpor än av dramaserier.

Men även om nya "Dallas" inte var perfekt, så var serien väldigt underhållande. Och bäst av allt har förstås varit att återse de gamla karaktärerna. Sue Ellen Ewing (Linda Gray) är inte att leka med.

Det finns dock hopp! "Dallas"-teamet försöker hitta ett nytt hem åt serien på en annan TV-kanal, och alla skådespelarna har gett sig in i kampen. De behöver dock fansens hjälp. Så fortsätt använda hashtagen #SaveDallas i sociala medier. Passa även på att skriva under namninsamlingen som i skrivande stund har över 75000 signaturer.

Även om vi inte får en fjärde säsong så hoppas jag att fansens stöd åtminstone kan leda till en TV-film som knyter ihop alla lösa trådar. För ingen serie förtjänar att sluta med en cliffhanger. Speciellt inte en så ikonisk såpa som "Dallas".Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , .