25 januari, 2006

Sockerkakan i mitt konditori

Det händer mycket just nu med musiken. Jag har nyligen fått ett distributionsavtal och i februari släpps min Bimbo Boy-singel "Drama Queen". Sedan har jag även spelat in en musikvideo till låten och väntar med spänning på att få se resultatet. Vi får väl se hur singeln kommer att gå, men för mig är det viktigaste att få ut min musik, samt att få syssla med det jag älskar. Glöm inte bort att kolla in min hemsida för de senaste nyheterna.

Micke: "Då måste alltså din buss gå två gånger i timmen."
Dennis: "Nej, den går varje halvtimme!"

Den senaste tiden har jag lyckats få tag på Lena Philipssons album "Talking In Your Sleep" från 1988 och Pernilla Wahlgrens album "Attractive" från 1986, båda på CD. Jag har letat efter dem i flera år och vissa branschmänniskor har till och med sagt att "Attractive" inte ens getts ut på CD, vilket inte stämmer. Så snacka om att jag är i himmelriket just nu. Anna Books album från 1996 är inte så dumt det heller.

Stalker-Anna: "Vad skulle jag göra utan dig?"
Dennis: "Skriva dålig engelska och ha på tok för lite musik i ditt liv?"

Förresten, såg ni dokumentären om Madonna som gick i julhelgen? Hon är helt klart min favoritpolitiker. Många skulle säkert skratta åt det, men det är sant. Hon når ut med sitt budskap till fler än de flesta politiker gör, vilket är ett mäktigt vapen. Jag tror att man som artist har möjligheten att lättare påverka. Jag vill i alla fall påverka folk med min musik och min personlighet. Det är min dröm.

Dennis: "Jag måste ha choklad! Vet inte vad det är för fel på mig. Tror jag är gravid."

Snart ska jag åka till min älskade pojkvän igen. Det ska bli mysigt. Det är så vackert i Jämtland, för att inte tala om dialekterna. Mr. C, du är ljuset i mitt liv. Du är sockerkakan i mitt konditori.