30 september, 2008

Älskade Ugly Betty

I kväll kl 20.00. är det säsongspremiär för den underbara dramakomedin "Ugly Betty" på Kanal 5! Eller egentligen är det avsnitt fjorton av säsong två som visas. Varför Kanal 5 delar upp säsongerna så otroligt konstigt har jag ingen aning om, men eftersom säsong två inte har släppts på DVD i Sverige ännu har jag inget annat val än att se den på TV. Annars föredrar jag alltid att köpa serier på DVD för att slippa reklam och övrigt strul som somliga kanaler ställer till med.

Det jag älskar med "Ugly Betty" är blandningen av drama och komedi. Serien är en mix av klassiska såpoperor som "Dynastin", "Dallas" och "Melrose Place" samtidigt som den innehåller en stor nypa humor. Sedan älskar jag att man driver med den ytliga modebranschen och att man får se den genom huvudpersonen Betty, som inte alls är speciellt "ugly". Mina favoritkaraktärer i serien är bitcharna Wilhelmina och Amanda, samt den söte bögsekreteraren Marc vars skämt jag av någon anledning alltid skrattar högst åt.

Har du missat "Ugly Betty" finns nu säsong ett att köpa till extrapris på Discshop. Passa på att köpa denna kitschiga såpaparodi du med! Du kommer inte att ångra dig.

Bimbo Boy
http://www.bimboboy.com