04 oktober, 2008

Fjollor på is

Jag har precis sett premiäravsnittet av TV4:s nya underhållningsprogram "Stjärnor På Is" och jag har blandade åsikter om det. Programmet i sig var rätt underhållande men jag blev så otroligt trött av alla uppehåll. Inte nog med att premiäravsnittet som vanligt innehöll flera långa reklamavbrott, TV4 förstörde det ytterligare genom att klämma in uppehåll för både nyheter och lotto med Annika Duckmark.

För övrigt älskade jag Carolina Gynning och Carina Berg som programledare! De är fumligt roliga och charmiga i allt de gör. Fånigast i programmet var när Torgny Mogren, som för övrigt åkte till Bruce Springsteens hemska musik, kallade konståkning fjolligt. Det är rätt patetiskt när en vuxen man på 2000-talet fortfarande håller fast i gamla könsroller för att bevisa sin manlighet. Tänker han inte på vilka signaler sådant sänder ut?

Jag vet inte om jag orkar följa "Stjärnor På Is" med tanke på hur utdraget det är. Kvällens avsnitt började 20.00. och slutade 22.30. Visst, programmet är ljusår bättre än föregångaren "Let's Dance" underhållningsmässigt, men TV4 måste sluta förstöra alla sina program med reklam och lottoinslag om tittarna ska orka med dem!

Foto: Andreas Lundberg/TV4.

Andra bloggar om: , , , , , , , , . DN, SvD.

Bimbo Boy
http://www.bimboboy.com