20 oktober, 2008

Melrose Place - Fortsättning följer

Jag har goda nyheter för alla som älskar den härliga 90-talssåpan "Melrose Place"! Enligt mina källor kommer säsong fyra av serien äntligen att släppas på DVD i Sverige i mars 2009. Denna säsong börjar med att favoritgalningen Kimberly, spelad av "Desperate Housewives"-stjärnan Marcia Cross, spränger hela Melrose Place-huset i luften. Snacka om drama!

Annat värt att nämnas är att Brooke, spelad av Kristin Davis från "Sex And The City", fortsätter att ställa till med besvär samt att min favoritbitch Amanda, spelad av Heather Locklear, får oväntat besök från sitt förflutna. Sedan får vi ju inte glömma den alltid lika charmiga Sydney, spelad av Laura Leighton, som på sitt förvirrade sätt försöker hitta kärleken. Detta är förresten sista säsongen där Daphne Zuniga medverkar i rollen som Jo.

Det finns få såpoperor som är så fantastiska som "Melrose Place"! Den har allt man kan önska: Sex, drama, catfights, kärlek, mord, glamour, mode, hat, divor, intriger, lögner, bögar och självmordsförsök. Jag måste dock säga att jag är besviken över hur lång tid det tar att ge ut serien i Sverige. Det har snart gått ett år sedan säsong tre kom ut. Skärpning, Paramount!

Finns det några fler "Melrose Place"-fans där ute? Hör av er! Passa även på att köpa säsong ett till tre av serien här.

Andra bloggar om: , , , , , , , , .

Bimbo Boy
http://www.bimboboy.com