07 mars, 2011

Oscarsgalan 2011

Såg ni Oscarsgalan? Jag missar den aldrig! Men tråkigt nog så förstördes min upplevelse av Kanal 9:s kommentatorer Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, som pratade sönder tacktal och musikframträdanden. Usch, så irriterad jag blev!

Värst var när de hånade den nittiofyraåriga filmlegenden Kirk Douglas. Det var så respektlöst. Men bortsett från Filip och Fredrik var galan riktigt bra. Anne Hathaway var lika charmig som alltid och jag hade svårt att slita ögonen från sexiga James Franco.

Bäst var när Céline Dion sjöng Charlie Chaplins "Smile", samtidigt som man hyllade avlidna personer från filmbranschen. Jag kunde inte låta bli att gråta när Lena Horne hyllades. Det var inte en dag för tidigt. Ni kan se hela minnesinslaget här.

Ett annat fint inslag var när man hyllade en av mina favoritfilmer "Borta Med Vinden". Synd bara att Filip och Fredrik pratade sönder den också. Jag hoppas verkligen att de inte återkommer nästa gala. De verkar ju vara totalt ointresserade av film.

Vad tyckte ni om Oscarsgalan?

Följ mig på Facebook, Twitter, Instagram och YouTube för ännu fler inlägg ur mitt liv. Du hittar även mer information om mig på DennisAlexis.com.