27 juni, 2004

V.I.P. Party

Jag har nog aldrig haft så kul! Min tjugoårsfest blev verkligen lyckad och jag vill tacka alla som kom och gjorde kvällen oförglömlig, speciellt ni som reste långväga. Vi var ungefär fyrtio personer på festen och nattklubben var väldigt fin. Vår danska vän Martin, eller Wienerbrödet som vi kom att kalla honom, berättade att Madonna har bytt namn till Esther. Madde påpekade att det lät som ett tantnamn och så fick det bli. I tre dagar gick vi omkring och kallade alla tanter vi såg för Esthers.

Dennis: "Madde doesn't like Esthers because she works in an Esthertarium!"

Nästan alla jag känner har börjat säga "Ål dä tajm in dä grouproom." Det var ju ett insiderskämt som vi på min folkhögskola började med, men det har nu spridit sig ända till Västerås och Danmark. Sandra M, som var väldigt berusad, sprang efter Martin hela kvällen och porrade sig. Flera gånger påpekade hon att hon ville hångla med en bög. De råkade förresten bli utelåsta en gång. Vad gjorde de egentligen medan de väntade på att bli insläppta?

Roligast hade jag nog tillsammans med Diana då vi körde originaldansen till Lili & Susies "Oh Mama" på dansgolvet! Ett annat underhållande inslag var den lätt excentriska Vicky som höll tal och sa något i stil med: "Ja, jag har känt Dennis i typ tio minuter."

Dennis: "Happy Esther (Easter)!"

Jag fick en massa rosa saker och det mesta hade förstås rosa omslagspapper. Av Martin fick jag en fin tavla som han hade gjort. Han hade tagit ett av mina foton och tryckt upp den på en duk, för att sedan måla en tavla av den. Jag är helt kär i den och har den nu på väggen i mitt rum.

Tack för alla söta paket och grattishälsningar! Ett extra tack till söta Stalker-Anna för det hemsnickrade grattiskortet.