11 juli, 2004

Sexigaste kändiskillarna

Jag tänkte lista några av de sexigaste kändiskillarna genom åren. Listan innehåller allt från artister till skådespelare. Här är mina favoriter för tillfället:

1. Johan Östberg: Detta är den absolut sötaste killen i kändisvärlden. Han slog igenom i "Fame Factory" där han genast blev min favorit med sitt halvlånga hår och sin gulliga attityd. Att han verkar lite smått förvirrad gör honom bara sötare.

2. Ryan Phillippe: Ryan är en av filmvärldens absolut sexigaste killar. Hans läppar, ögon och haka går inte att motstå. Jag har dock bara sett honom i "54", "Jag Vet Vad Du Gjorde Förra Sommaren", "Gosford Park" och "En Djävulsk Romans" än så länge. Skäms på mig!

3. Ashton Kutcher: Ashton har det där pojkaktiga utseendet som jag gillar. Han spelar ofta smått förvirrad, men det är bara charmigt. Jag föredrar honom i "That '70s Show" där hans fumliga sätt gör honom supersöt.

4. Charlie Hunnam: Denna sötnos slog igenom som homosexuella Nathan i den populära TV-serien "Queer As Folk" 1999. Serien, som enligt mig är överskattad, var främst sevärd för Charlies skull. Speciellt alla heta sexscener.

5. Martin Rolinski: Martin är den söta sångaren i Alexander Bards nya grupp BWO. Hans ögon och läppar är inte att leka med. Någon mer än jag som minns när han var med i "Popstars" på Kanal 5?

6. Jason Lewis: Denna blonda gud har gästspelat i TV-serier som "Beverly Hills 90210", men är nog mest känd som Samanthas yngre pojkvän i "Sex And The City". Långt eller kort hår spelar ingen roll för Jason ser bra ut i det mesta.

7. River Phoenix: Denna tragiska legend behöver ingen beskrivning.

8. Martin Stenmarck: Jag kan inte säga så mycket om Martin. Det räcker med att jag morrar lite sexigt så där. Jag är inget fan av hans musik, men han är fin att titta på.

9. Pelle Almqvist: Jag lyssnar inte på The Hives men deras sångare går ju inte att motstå. Vad är det med mig och killar med halvlångt hår egentligen?

10. Nick Lachey: Jessica Simpsons skönsjungande hunk till make som förutom sin solokarriär även har haft framgång med pojkbandet 98 Degrees. Jag tycker att Nick ska skilja sig från Jessica och börja dejta killar i stället... mig till exempel.

11. Chad Michael Murray: Inte bara min syster föll för denna snygging, även jag trillade dit. Han har medverkat i TV-serier som "Gilmore Girls" och "Dawson's Creek" där han spelade bad boy. Blonda killar verkar visst alltid fånga mitt intresse av någon anledning.

12. Rob Lowe: Denna godbit är lika snygg nu som på åttiotalet då han tillhörde Hollywoods så kallade "Brat Pack". Han slog igenom i filmen "St. Elmo's Fire" där han spelade mot Demi Moore.

13. Leonardo DiCaprio: Jag bryr mig inte om vad folk säger, jag släpper aldrig taget om min kära Leo. Vilka minnen man får från 1997. "I'm flying, Jack!"

14. Linus Wahlgren: Jag och mina tjejkompisar blev helt förälskade i honom när vi såg "Hundtricket" då Linus visade sina mjuka sidor. Han slår Alexander Skarsgård med hästlängder!