20 juli, 2004

Två nätter i Göteborg

I morse vaknade jag på Hotell Mornington i Göteborg där vi har spenderat två nätter. I söndags packade vi ihop våra saker och förberedde oss för att lämna Höganäs. Det kändes lite sorgligt att lämna den fina sommarvillan, men det kanske blir fler besök?

Innan vi åkte så dök pappas jobbarkompis fru upp och ville hälsa. Hon är så söt och väldigt kort, så när jag gav henne en kram så sa hon: "Vad lång du är. Hur kan du hitta flickvän? Har du flickvän?" Jag svarade: "Nej jag är bög, jag tänder inte på tjejer." Hon svarade "jaha" och log lite generat.

När vi kom till Göteborg i söndags var det knappt några affärer öppna, så vi hade inte mycket att göra. Men det tog vi igen i måndags då jag shoppade två DVD-filmer och två CD-skivor. Jag köpte bland annat Linda Rosings debutsingel "Summer Love" som jag har roat mig åt hela natten.

Efter den fantastiska hotellfrukosten behöver jag nog inte äta något mer på en vecka. Det har varit en bra resa och jag har gjort en massa fynd. Vi har under resan sett ett par kändisar, eller vad sägs om Lasse Holm, Andrés Esteche, Siw Malmkvist, Magnus Becklund, Jan Malmsjö och Johan Ulveson? Ni dör säkert av avund.

På vägen hem stannade vi förresten till i Alingsås där jag hittade ännu en skivbutik. Jag köpte sex CD-skivor. Mamma älskar att gå på café så hon och jag tog en fika efter shoppingrundan. Skånska är förresten otroligt sexigt.

Ett stort tack för att ni har tagit del av min semesterdagbok. Ha en trevlig sommar så kanske vi ses på Pride!