25 juli, 2004

"I want to be alone"

Jag är i min egen lilla värld. Mamma bad mig ta ut soporna. Jag pratade i telefon samtidigt så jag tog på mig skorna och gick till postlådan. När jag kom fram och öppnade luckan så var postlådan tom. Då ropade mamma till mig från altanen att jag skulle ta ut soporna. Jag hade till och med glömt påsen ha ha! Dessutom frågade jag mamma tre gånger om hon kunde köpa vattenmelon och tredje gången svarade hon: "Du har redan frågat det tre gånger och jag har sagt ja alla gångerna." Jag börjar nog bli senil.

Diana: "Jag har alltid gillat prinsessor. När vi var små och lekte så var jag alltid prinsessa och blev räddad."
Dennis: "Ja, jag med."

Dessutom ringde SIFO i dag och ville göra en telefonundersökning. I vanliga fall hade jag tackat nej och lagt på, men jag tyckte så synd om kvinnan som ringde att jag svarade på alla frågor. Det var riktigt trevligt, även om jag inte vet vilket elbolag vi har.

Dennis till Diana: "Det där ser ut som kloaken i 'Fredagen Den 13:e, Del 8'!"

I dag har jag sett "Grand Hotell" med Greta Garbo på DVD. Det är en fantastiskt bra film! Är ni avundsjuka nu? Jag är förresten beroende av Mildas vaniljvisp. Den är underbar och jag använder den till nästan all frukt jag äter. Jag kan verkligen rekommendera den.