15 juli, 2004

Raggat gatumusikanter i Köpenhamn

Vi kom vi precis tillbaka till huset i Höganäs. Vi har spenderat två dagar i Köpenhamn, som ligger i Danmark för er som inte är så bra på geografi. Vi bodde på hotell en natt och har shoppat en hel del. Jag köpte tio CD-skivor och tre tröjor från Jack & Jones.

Jag fick förresten syn på en söt gatumusikant som sjöng och spelade gitarr på Strøget. I stället för att lämna pengar, som alla andra gör, så lämnade jag en lapp med mitt telefonnummer och e-postadress på. Dessutom skrev jag att jag tyckte han var söt. Han är säkert jättehetero, men skit samma. Jag fick mitt lilla roliga i alla fall.

Innan vi tog färjan över till Danmark i går så stannade vi till i Helsingborg där jag tog en fika med min kära vän Stalker-Anna. Det var så kul att träffa henne igen! Vi gick på ett mysigt café som jag redan längtar tillbaka till.

Förresten, känner ni till den supersöta sångaren Jon Nørgaard från Danmark? Antagligen inte, men jag har gillat honom ett bra tag nu. Jag köpte hans album "This Side Up" i Köpenhamn, med den härliga singeln "Right Here Next To You". Mums för honom!