12 juli, 2004

Semester 2004

Ja, nu är vi i Skåne på semester. Som tur var insåg jag att pappa har tagit med sig sin bärbara dator. så då kan jag ju blogga lite för att få tiden att gå. Det är längre till Skåne än vad jag tidigare trott. Snacka om att man blir uttråkad. Visst, vi har väldigt kul ihop, men att resa så långt kan sätta gemenskapen på prov.

Vi stannade till på en jättemysig restaurang nära Gränna där jag passade på att köpa lite polkagrisar och en DVD-film att fördriva tiden med. Resan gick lite snabbare efter att jag börjat titta på "Josie And The Pussycats". Tack och lov för min minidiscspelare så att jag kunde lyssna på Olivia Newton-John mellan varven.

Dennis: "Hur långt är det till Hö-hö-hö-dit-vi-ska?"
Mamma: "Hagaström?"
Pappa: "Höganäs."

Vi kom fram till Höganäs klockan nio på kvällen. Huset vi bor i är jättefint. Det är pappas jobbarkompis Rolands hus, en tvåvåningsvilla med många rum och ett underbart badkar. Det ligger nära havet och utsikten från balkongen är fantastisk. Men Höganäs är en liten ort och det finns inte mycket att göra. De har ingen telefon, så det blir svårt att ringa mina vänner.

Nej, jag ska nog klara det här. Helsingborg är inte så långt härifrån.