25 juni, 2006

I dag fyller jag år

I dag fyller jag år! Kan ni tänka er att jag blir tjugo? Nej, inte jag heller. Börjar jag bli gammal nu? Jag är vis i alla fall. I går hade jag skräckfilmskväll – med Mr. D, Linda och hennes kille Stoffe, Gnäll-Anna och hennes vänner Anders och David – för att fira min födelsedag. Vi såg "The Amityville Horror" och "Camp Slaughter". Den senare frambringade fler skratt än skrik.

När de andra hade gått, och jag och Mr. D var ensamma, så drack vi en en massa champagne och blev på tok för fulla. Man måste ju ha bubbel när Dennis fyller år. Roligt hade vi i alla fall.

Dennis: "Jaga inte. Bli jagad. Det är mitt motto."

I torsdags var min släkt här och firade mig. Det var trevligt. Av mamma och Diana fick jag en fläkt, en skrivbordslampa, Eurovision Song Contest 2006 på CD och "King Kong", "Eurovision Song Contest 2006" och "Melodifestivalen 2006" på DVD. Av mormor fick jag presentkort på Åhléns och en ny hylla att ha skivor i. Av morbror Toni och Annika fick jag "Linje Lusta" på DVD. Och av farmor fick jag "The Fog" på DVD, samt en broderad tavla.

Samma dag gick jag ut på balkongen och fick syn på vår grannflicka och hennes bästis. När jag hejade på dem skrek de till och sprang in igen. Sedan fick jag en lapp i brevinkastet som löd: "Bimbo Boy, kom ut på balkongen igen så vi vågar säga hej." När jag gick ut igen var bara den ena flickan där. Jag hejade och hon hejade tillbaka. En stund senare fick jag en till lapp i brevinkastet som sa: "Bimbo Boy, kom ut igen. Sara hann inte se dig." De är så himla söta. Jag brukar höra dem lyssna på mina låtar lite då och då.

Blanche i "Linje Lusta": "I don't want realism. I want magic. Yes, yes, magic. I try to give that to people. I do misrepresent things. I don't tell the truth. I tell what ought to be truth."

Och mina söta lillasyster Diana har blivit så kulturell. Först tittade hon på "Ninotchka" med mig och här om dagen såg vi på "Linje Lusta" tillsammans. Jag tror Diana älskar klassiska filmer innerst inne. Ni ska se hur hon går i gång på alla gamla Alice Babs-filmer. Nåja, nu ska jag och Mr. D ut i parken och träffa Linda.