17 juli, 2012

Nya Herrskap Och Tjänstefolk på DVD

Fortsättningen på den brittiska TV-serien "Herrskap Och Tjänstefolk" har släppts på DVD i Sverige. I den nya serien får vi följa en helt ny familj som flyttar in i det välbekanta huset på Eaton Place. Rose (Jean Marsh) från originalserien är också tillbaka!

Tråkigt nog så gick inte säsong två lika bra i Storbritannien så BBC har, enligt Daily Mail, inte beställt några fler avsnitt av serien. Men man kan ju alltid hoppas på en fortsättning. Säsong två har ännu inte sänts i Sverige.

Säsong ett av nya "Herrskap Och Tjänstefolk" går att köpa hos Discshop, CDON och Ginza. Missa inte denna charmiga dramaserie! Den underbara originalserien från sjuttiotalet finns också utgiven på DVD.

"Året är 1936 och det är sex år sedan hushållerskan Rose lämnade 165 Eaton Place. Nu för ödet henne tillbaka, som hushållerska till de nya ägarna Sir Hallam, hans fru Lady Agnes och hans mor Lady Holland, som nyligen har blivit änka och flyttar in hos sin son och svärdotter. Det blir tydligt för Rose att mycket är förändrat, men en labyrint av hemligheter och skandaler lurar runt hörnet, både bland herrskap och tjänstefolk."

Foto: BBC