22 juli, 2006

"Never being happy isn't the same as being unhappy. Is it?"

I onsdags fick jag ett SMS av Mr. C:s mamma Maggan. Hon sa att hon hade vägarna förbi Sandviken och ville väldigt gärna träffa mig. Jag blev jättenervös av rädsla för att en massa gamla sår skulle rivas upp, men tackade ändå ja eftersom jag har saknat henne så mycket. Hon har kommit att bli en av mina närmaste vänner.

I torsdags dök hon och hennes kille upp på motorcykel. Vi hade ett långt kramkalas innan vi tog en fika tillsammans. Jag är glad att jag tog mod till mig och tackade ja. Hon är en så fin person. Jag passade också på att ge henne ett brev som jag skrivit till Mr. C. Man kan klara det mesta bara man bestämmer sig för det.

I övrigt spenderar jag mycket tid åt att skriva på min självbiografi, samt umgås med mamma, mormor och Diana. Häromdagen var vi till vackra Älvkarleby och promenerade och i går såg vi "Jurassic Park" tillsammans. Tänk vad vi utsätter min stackars mormor för.

Någon mer än jag som minns hysterin när "Jurassic Park" kom ut 1993? Jag hade leksaker, böcker, serietidningar och allt jag kom över. Uppvuxen med dinosaurier kanske man kan säga. En sak är i alla fall säker: jag tröttnar aldrig på den filmen.