06 maj, 2007

Back to 1997

Gud, så snabbt tiden går! Det är ju faktiskt tio år sedan det var 1997. Då var jag tretton år gammal, gick i sjuan och lyssnade på Spice Girls. Dessutom lekte jag fortfarande med Barbie. Jag börjar bli gammal nu känns det som. Jag lyssnar i och för sig fortfarande på Spice Girls, men ändå.

Förutom Spice Girls lyssnade jag även på Popsie, Steps, Solid Harmonie, She Moves, Madonna, Céline Dion och Natalie Imbruglia det året. Underbar musik som jag fortfarande får härliga minnen av. Nittiotalsmusik är inte så illa som många tycker, även om det inte slår det ljuva åttiotalet. Vad lyssnade du på 1997?

Jag tänkte avsluta dagens blogginlägg med ett sött meddelande jag fick på Lunarstorm för någon dag sedan. Det är lika kul varje gång man får snälla meddelanden från heterokillar i stället för all homofobi man är van vid. Tänk om alla kunde vara som denna kille:

Idag 22:40 (#79523)
Pagliacci P21 från Ronneby i Blekinge län
Antar att då jag reagerar och placerar i fack så är jag lika dålig som alla andra homofober, men ändå, jag tycker du är stentuff. Många HBT-are försöker tona ner sig själva till utplåning, jag respekterar verkligen att du står så hårt för vem du är. Poäng till dig! *två tummar upp*