11 maj, 2007

Framsteg

Vilken dag det har varit! Jag känner mig så stolt just nu. Tidigare i dag fick jag ett telefonsamtal från en person jag har haft ett förflutet med. När han ringde fick jag först panik och trodde att jag skulle dö, men efter ett tag släppte ångesten och jag lugnade ned mig. Jag stod på mig och var stark. Det lönade sig för han bad mig om ursäkt, erkände att han hade gjort fel och sa att jag hade rätt i det jag sa då jag bröt kontakten med honom.

Det känns så skönt. Jag vet inte om jag kommer att kunna lita på honom igen, men jag är ändå glad över att jag hanterade samtalet så pass bra, utan att bryta ihop. Jag hoppas att han kommer försöka vinna tillbaka mitt förtroende.

En annan galen sak som hände i dag var att mitt ex hörde av sig, via en gemensam vän, och berättade att han vill bli vän med mig igen. Jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag fick inte ångest i alla fall, men att bli vän med honom känns ganska avlägset med tanke på hur många gamla sår som skulle rivas upp. Vi får se hur det blir.

Och precis när jag satt och skrev detta blogginlägg så fick jag mejla från ännu en kille jag har dejtat, som bad om ursäkt för att han har behandlat mig illa. Tre på en dag. Vad är det här? Be-om-ursäkt-till-Dennis-dagen? Skönt är det i alla fall och fick mig att må bättre.