20 maj, 2007

"I save my pride for love"

Ni minns kanske skivbolaget EMI:s idiotiska kopieringsskydd som gör att vi lagliga skivköpare inte kan rippa våra skivor för lyssning på dator, iPod och så vidare. EMI har nu äntligen tagit sitt förnuft till fånga och helt slutat med kopieringsskydd, inte en dag för tidig.

Jag har fått byta ut alla BWO:s album mot oskyddade skivor, så nu kan jag äntligen lyssna på dem i datorn och på iPoden. Har du skivor från EMI som inte går att spela i datorn? Maila EMI och kräv nya på: information@emi.se

På tal om BWO. Deras nya singel "Save My Pride" är en av de bästa låtar jag någonsin har hört! Låten, som är skriven av Alexander Bard och Anders Hansson, är riktigt magisk med en blandning av synthpop, italodisco och electropop. Kan det bli bättre? Den har dessutom en stark HBTQ-text och spelades in av Alcazar för några år tidigare. BWO:s version är dock hundra gånger bättre så se till att köp den direkt!

Och på tal om Alexander Bard vill jag att Army Of Lovers ska göra comeback! Minns ni hur kul de var på nittiotalet med sina discolåtar och provocerande musikvideor? Jag är väldigt inspirerad av dem och mina framtida låttexter kommer att bli mer provocerande än tidigare. Har du aldrig hört Army Of Lovers? Då tycker jag att du ska införskaffa deras låtar "Crucified", "Israelism" och "Obsession" till att börja med.