19 september, 2007

Lite mer TV

Jag har sett ovanligt mycket TV den senaste tiden. I tisdags såg jag TV-galan "Kristallen" där Renée Nyberg vann pris för bästa kvinnliga programledare. Hon var verkligen värd det. Renée verkar vara en otroligt ödmjuk person som dessutom har humor. Varm helt enkelt. Fler programledare borde lära av henne.

"Idol 2007" fortsätter i samma takt och Marie Picasso, känd från "Big Brother" 2002, är en av deltagarna. Vad många inte vet är att hon har släppt en del singlar i Tyskland, samt sjungit titelmelodin till en TV-serie i landet. Jag har gillat hennes musik ett bra tag så jag blev glatt överraskad när hon dök upp i "Idol". Vi är många som håller tummarna för henne.

Jag har även försökt ge "Top Model Sthlm" en chans men det går inte. Programmet är blekt, grått och tråkigt. Varken modellerna eller jurymedlemmarna har någon energi och värst är det när de försöker prata engelska. Så här är det nästan alltid när svenskar gör egna versioner av amerikanska serier. Kan vi inte bara komma på något eget för en gångs skull? Jag kommer inte att titta på detta sömnpiller igen.