12 november, 2007

Plastiga november

November månad blir inte bara snöig utan även full av disco, house och plastpop. Vi börjar med underbara Britney Spears vars album "Blackout" har sålt som smör sedan det släpptes. Det står nu klart att den andra singeln från albumet blir "Piece Of Me". Den släpps till radiostationer den 27 november. Missa inte min recension av albumet.

Systrarna Dannii och Kylie Minogue är mer aktiva än någonsin. Kylie släpper sitt efterlängtade comebackalbum "X" den 27 november. Dannii har denna månad släppt totalt fem skivor: en DVD med alla musikvideor, samlingsalbumen "Club Disco" och "Unleashed", samt remastrade nyutgåvor av hennes album "Girl" och "Neon Nights". Samlingsalbumen innehåller dessutom tidigare outgivet material. Snacka om tidig julafton för alla fans.

Spice Girls comeback är snart ett faktum. Den 19 november släpps comebacksingeln "Headlines (Friendship Never Ends)" som är en typisk Spice Girls-ballad. Den kommer enligt uppgifter även att innehålla en ny version av debutsingeln "Wannabe" som B-sida. Videon till låten har spridits som en löpeld över nätet den senaste veckan och har fått ett positivt mottagande av fansen.

Mer plastpop åt folket!