09 augusti, 2009

194 cm Bimbo Boy

I går var jag och mamma på konsert i Högbo med Lena Philipsson. Orup och Måns Zelmerlöw var också där, och även fast de är väldigt duktiga så var det Lena som lockade oss dit. Hon var lika cool och snygg som alltid! Det jag gillar mest med Lena, förutom hennes låtar och hennes sångröst, är att hon inte är rädd för att vara sexig. Hon skiter i vad folk tycker och är duktig på att driva med folks fördomar. Lyssna bara på den klockrena texten i "Lena Anthem".

Det var härligt att höra publiken sjunga med i alla låtar, fast jag tror att jag var den som kunde flest texter. De andra var mest fulla. Bäst var den nya discoversionen av "Dansa I Neon". Jag vände mig om flera gånger under konserten och insåg att det aldrig stod någon bakom mig, trots att det var så mycket folk. Men jag insåg snart att det inte var så konstigt med tanke på hur lång jag är. 194 cm Bimbo Boy är inte att leka med.

Ett stort tack till Diana och Mattias som fixade gratisbiljetter åt oss! Några suddiga bilder från dagen finns i min fotoblogg.

Andra bloggar om: , , , , , , , .

Bimbo Boy
http://www.bimboboy.com