18 september, 2010

Sverigedemokraterna är rasister och homofober

I dag publicerade Svenska Dagbladet en väldigt intressant artikel om det främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna (SD). Man har samlat rasistiska och homofobiska citat från åtta representanter. Denna artikel är ännu ett bevis för att SD faktiskt är ett rasistiskt och homofobiskt parti.

Det spelar ingen roll att SD försöker lura svenskarna att de är ett rumsrent parti, så mycket annat bevisar motsatsen. Men varje gång media visar Sverigedemokraternas rätta jag så kommer glåpord från partiets anhängare som skyller på "missförstånd" och att tidningarna är vänstervridna.

En röst på Sverigedemokraterna är som att vilja gå tillbaka till Nazityskland. Vill du verkligen att dina barn ska växa upp i ett hatiskt samhälle där de döms efter härkomst, religion och sexuell läggning, istället för sin personlighet? Människor med empati svarar givetvis "nej" på den frågan.

Följande text är tagen direkt från Svenska Dagbladets artikel:

Jimmie Åkesson kallade i en debattartikel i Aftonbladet i oktober 2009 den muslimska invandringen i Sverige för vårt största utländska hot sedan andra världskriget. Krävde en obligatorisk hälsoundersökning för invandrare och asylsökande på sin blogg i september förra året.

Björn Söder har i sin blogg kallat homosexualitet en sexuell avart och Pride-veckan i Stockholm ”det perversa homosexevenemanget”. "Är man homosexuell har man av naturen frånsagt sig rätten att få barn", sa han till Sydsvenskan i april 2009.

Carina Herrstedt Har dömts för förtal två gånger för att ha förtalat en annan politiker. Skrev i somras i ett pressmeddelande från SD att romerna måste "göra upp med sin offerstatus, sin patriarkala kvinnosyn och sin misstänksamhet mot majoritetssamhället".

På en blogg som hon driver med sin make står det i ett inlägg från 2007 att en förklaring till statsministerns brist på känsla för svensk kultur och livsstil kan vara att han har rötter i Baltikum och att hans farfars farfar var svart.

Margareta Sandstedt skrev på sin blogg i somras "kvinnan indoktrineras till att undertrycka och förtränga sin naturliga längtan efter hem och barn. (...) Kvinnans sammansättning av hormoner, kroppsliga funktioner och andra mentala förmågor gör henne nämligen mycket lämpad för detta viktiga arbete som kommer att betala sig i längden."

Mattias Karlsson skrev i somras på sin blogg att invandrares beteende i en nöjespark skiljer sig från svenskars. "Nästan varje gång någon trängde sig i kön till någon åkattraktion, åkte på den framförvarande i vattenrutchkanan eller stänkte vatten i ögonen på min ettårige son, så tycktes det vara en person med icke-svensk bakgrund..."

"Nästa år planerar vi ett familjebesök på Astrid Lindgrens värld utanför Vimmerby. Jag hoppas att jag då inte kommer att mötas av en bild på Emils lillasyster Ida i Burqini."

Erik Almqvist skämtade tillsammans med flera andra på en partiledningskonferens som spelades in av SR:s Kaliber: "Vet du vad en somalier med sesamfrön på huvudet kallas? En quarterpounder."

William Petzäll twittrade häromdagen "Blev idag hotad av en muslimsk kvinna att bli stenad. En annan tjej föredrog att bo i Irak, mitt svar: Köp en enkelbiljett och åk hem." Sa i mars i år till SD:s webb-tv: "Invandrares rättsuppfattning skiljer sig väldigt mycket från svenskars. Man har skild uppfattning om vad som är rätt och fel."

Kent Ekeroth Sa på valturné i Jönköping i förra veckan: "Kvinnans ställning är extremt tydlig i islam. Det står svart på vitt att en man har rätt att misshandla sin fru om hon misshagar honom. Detta är vad islam föreskriver."

Sa på partiets landsdagar förra hösten: "Vi ser hur samhället anpassas till islam, hur muslimska invandrare attackerar svenskar, kvinnor, judar och homosexuella..."...om detta är deras tack har jag bara en sak att säga dem; tack och adjö-åk hem!"