16 september, 2010

Sverigedemokraterna fortsätter sprida hat

Ni som har sett Soran Ismails videoblogg om Sverigedemokraterna har säkert hört Erik Almqvists genomskinliga försvar. Nu har Soran och hans vän Damon, som också var närvarande, svarat Almqvist. Ni hittar Sorans videosvar längre ner i inlägget.

Erik Almqvist har kommit undan med mycket, bland annat med att sjunga nazistsånger på möten och handla nazistprodukter. Det säger väl allt om Sverigedemokraterna? De är helt enkelt ett oseriöst, hatiskt parti.

Sverigedemokraterna tycker så synd om sig själva och försöker konstant framställa sig som offer. Det spelar ingen roll att politiker försöker ta en diskussion med dem, det kommer ändå alltid att vara så himla synd om dem. För de tror sig tjäna på att spela martyrer.

Alla har självklart rätt till sin åsikt, men jag kommer aldrig att förstå människor som drar en hel folkgrupp över en kam och sprider rasistisk propaganda. Det är oacceptabelt i en demokrati! Jag vill också tilläga att det förstås är lika illa att ta till våld mot Sverigedemokrater. Det är att sänka sig till samma låga nivå som dem.

Jag skulle också vilja att ni tar er tid att läsa denna debattartikel skriven av fotbollstränaren Leif Sjöqvist. Den är riktigt bra, men det gör ont i mig att läsa hur onda människor kan vara.

Aktuella artiklar om SD: Aftonbladet, SvD, Aftonbladet, Expressen, DN, SvD, DN, Expressen, Aftonbladet.

Bimbo Boy
www.bimboboy.com