02 december, 2006

Snart första advent

Jag längtar till julen, som vanligt. I lördags satte vi upp ljusstakarna i lägenheten. Det är så fint nu. Jag har dessutom fått en jättesöt glittergirlang av Linda som är rosa- och silverfärgad. På tal om julen: Om ni gillar att läsa så vill jag tipsa om min vän Stalker-Annas julkalender. En av karaktärerna är baserad på mig. Kan ni gissa vilken? Kolla in julkalendern i Stalker-Annas blogg.

Jag vill även tacka alla som har stöttat mig mot homofoberna som trakasserade mig tidigare i veckan. Jag kommer inte att försvinna och jag tänka inte att ändra på den jag är. Om folk har problem med min sexuella läggning så får de hålla det för sig själva. Ett speciellt stort tack till alla heterosexuella killar som har skrivit till mig efter de tidigare blogginläggen. Jag tror att det är bra för homofoberna, som oftast är killar, att se att det finns mogna heterosexuella som inte är rädda för bögar.

Och förresten, fortsätt gärna kommentera mina blogginlägg. Jag blir så glad av att höra från er läsare. Nu ska jag fortsätta umgås med min kära dansbandsfjolla Stina som är på besök. Vi har spelat TV-spel, sett film och ätit pepparkakor. Hon åker hem till Hälsingland i morgon.

Ha en underbar första advent och ta hand om er!