30 december, 2006

Julen 2006

Min julafton var väldigt mysig och glittrig. Jag firade tillsammans med mamma, syster Diana, mormor, farmor och morbror Toni. Precis som vanligt. I julklapp fick jag bland annat ett tidningsställ, CD-skivor med Darin, Madonna, Linda Sundblad, Magnus Carlsson och Kate Ryan, ett presentkort, en skrivbok som Stalker-Anna hade dekorerat, en hylla till mina skivor, Carolina Gynnings självbiografi, DVD-filmerna "Poseidon", "Hey Baberiba - Säsong Tre" och "Den Lilla Sjöjungfrun", samt Linda Rosings självbiografi.

Sist men inte minst fick jag det där homobrudparet i porslin som jag skrev om tidigare. Det ska jag ha när jag gifter mig. Nu måste jag bara hitta en kille att gifta mig med.

Carolina Gynning: "Jag kan inte diska, jag har för stora bröst."

I onsdags kom min vän Micke hit på besök. Det är så kul att umgås med honom, man känner sig så avslappnad. Vi kollade på en massa film. Bland annat en flatfilm vid namn "K.A.P.A." där min låt "Drama Queen" finns med i ett rätt komiskt sammanhang. Sedan tvingade jag Micke att se en film om Marilyn Monroes liv. Jag tror att han tyckte det var rätt intressant ändå.

Jag gav Micke två skivor i julklapp, det tyckte jag att han förtjänade. Micke åkte hem dagen därpå och det kändes rätt tomt utan honom. Men jag är glad att jag har så bra vänner och bara vetskapen om att de finns där räcker långt.

Jag har förresten redan läst ut Linda Rosings självbiografi "Den Nakna Sanningen". Jag måste säga att trots att boken inte är något mästerverk så fann jag den intressant. Det märks dock att det är skvallerbyttan Daniel Nylén som hjälpt henne snickra ihop den. Hur som helst fick jag en bild av hur Linda fungerar och vad som har präglat henne genom åren. Den är helt klart läsvärd att läsas och jag vill återigen tipsa om hennes singel "Forget Me, Forget Me Not".